Otkrivamo: Ko na estradi nosi fejk garderobu - BIGportal.ba
Ex Yu

Otkrivamo: Ko na estradi nosi fejk garderobu

Trend 21. veka na estradnoj sceni je eksponiranje bogatstva, te se mnoge pevačice hvale vilama, stanovima, besnim automobilima, a najčešće brendirano garderobom, tašnama i obućom.

Žudeći za modnim detaljima svetskih zvezdi, koje se za razliku od naših ne hvale markiranim komadima, i one žele da ostanu upamćene po odelu. 

Međutim, nije problem u skupoći jer zašto bilo ko ne bi sebi priuštio to zadovoljstvo ako ima mogućnosti za to. Problem je u tome što neke javne ličnosti umesto originala nose kopiju misleći da će tako zavarati narodu oči. Čak i one pevačice koje su davno provaljene da kod šanera kupuju fejk stvari, i dalje insistiraju da su im odevni komadi pravi i da falš nikada ne bi poneli.

Dara Bubamara

Jedan od prvih primera je Dara Bubamara, koja već 10 godina potencira na markama, a da je prethodno niko ni ne pita. Doduše, moramo priznati da ponekad i „ubode“ original, ali osuđena je da nosi fejk garderobu. Šta više, pre nekoliko godina su je na ciriškom aerodromu navodno kaznili sa 5.000 franaka jer su utvrdili da ima lažne „Luj Viton“ kofere. Ona je odmah premestila garderobu u kese i od stida jedva da je progovorila.

Inače, čelnici „Luj Vitona“ su davno obznalili da će sve one koje primete da imaju lažnjake s njihovom oznakom hapsiti ili novčano kažnjavati. Bubamara je još i dobro prošla kako je moglo da bude.

Lepa Brena

Lepa Brena više puta je isticala da joj bend nije bitan, a par puta je istakla da obilazi kineske prodavnice.

To se od nje i očekivalo jer su velike i prave zvezde uglavnom skromne i ne pate od skupoće jer su svesne da mogu sebi da priušte šta požele. Međutim, i Breni se desio peh. Tokom koncertne turneje „Uđi slobodno“, davne 2009. godine, navodno je oblačio dvojac „Dolče i Gabana“. Tada se spekulisalo da je dobila komade u vrednosti od 100.000 evra, ali na kraju se ponela priča da joj je garderobu šila jedna poznata šnajderka koja šije toliko identično originalima.

Gova Božinovska godinama je dovođenja u kontekst „fejk pevačice“. Iako se ranije oblačila iskuljučivo kod šanera u inostranstvu, njena garderoba nije original nego fejk. Jednom je čak i priznala da se ne razume u brendove i da je njoj to sve isto.

Foto:Nemanja Jovanović

Tanja Savić godinama je nosila jednu torbu, za koju se iz aviona moglo videti da je lažnjak. Međutim, Tanja kao Tanja, nikada nije htela da prizna. Ranije, dok je živela u oblacima, želela je da ostavi utisak da je na njoj sve skupo i da ne baca novac na jeftine krpice.

Nova.s

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar