13. Oktobra 2022.

Otkrijte ko su srodne duše, a ko najgori parovi prema horoskopu

Big Portal


Najgori parovi

Jarac i Ovan

Ništa gore nego kad se ukrste rogovi. Kao prvo oba znaka su jako tvrdoglava u smatraju da su uvijek u pravu. Jarac je tradicionalan, voli porodične vrijednosti, vrlo konzervativan. Sa druge strane, Ovan je impulsivan, često krši pravila, ide glavom kroz zid. Jednom Jarcu će teško poći za rukom da ga ukroti, a posebno će ga nervirati Ovnova neodgovornost.

Vodolija i Bik

Ako ste Bik u horoskopu, a dopada vam se jedna mistična i harizmatična Vodolija, imajte na umu da se vjetar ne može vezati. Dok Bikovi vole mirnu luku, Vodolija je uvijek u potrazi za avanturom, često odsutna u mislima, čak i kada je fizički prisutna. Biku će to smetati, dok će Vodoliju jako nervirati potreba jednog Bika da je „spusti na zemlju“. Ono što im je zajedničko jeste ljubav prema luksuzu u kojem će zajedno uživati.

Blizanci i Djevica

Praktična Djevica, voli da je sve po pravilu, organizovano i uređeno, dok Blizanac provodi cijeli život improvizujući. Blizanac ima običaj i da zapostavlja kućne obaveze, jer ga odvuku neke zabavnije i zanimljivije stvari, što će Djevicu jako nervirati. Ona ima isplanirano šta sve treba završiti u toku dana, pa ako ostane vremena, može malo i da se relaksira. Sa druge strane, opuštenog Blizanca će otjerati konstantno zvocanje bilo da je njihov parter u pravu ili ne. Jedina zajednička stvar im je intelekt i planeta Merkur koja vlada kod oba znaka.

Vodolija i Rak

Nježni Rakovi cijelog života sanjaju o ljubavi i toplom porodičnom gnjezdu. Dok je Vodoliji potrebna sloboda, bez koje ne mogu da zamisle život. Rak će sjediti kod kuće i patiti za svojim partnerom, dok se Vodolija provodi sa društvom, posvećuje svojim hobijima ili jednostavno radi neke stvari koje su joj interesantnije. Takođe Vodolija umije da bude ponekad i hladna, a Raku je neophodno da mu se pokaže ljubav.

Škorpija i Lav

Lavu je potreban neko da mu se divi. Škorpija to ne želi. Ona umije da pruži nježnost svom partneru, ali ne pada joj na pamet da ide za nekim i hvali svaki njegov pokret. Šta više, nervira je nametljivost jednog Lava. Biće tu i nadmetanja za dominacijom u vezi, Lav će iritirati Škorpiju i navoditi je da pravi ljubomorne scene. Na kraju krajeva Lav je vatreni znak, Škorpija vodeni, a vatra i voda rijetko kad idu zajedno.

Najbolji parovi

Ribe i Rak

Dva emotivca koja najbolje dopunjuju jedno drugo! Oboje su nježni, pružiće svom partneru podršku kada mu je teško, dijeliće zajedno srećne trenutke. Baš onako kako jedna lijepa veza i treba da izgleda. I Rak i Ribe su porodični tipovi, koji maštaju o djeci, kućici u predgrađu i porodičnom psu koji trči po dvorištu. Takođe, radi se o znakovima koji nisu skloni prevari. Zaista idealan par.

Vodolija i Blizanci

I jednom i drugom je teško da ostvare stabilnu vezu, baš zbog toga jer su nestalni kao osobe, a to će rijetko ko trpiti. Međutim, kada se Vodolija i Blizanac udruže, oni razumiju jedno drugo, razumiju potrebu da partneru treba ponekad dati malo slobode, a u međuvremenu i sami se posvećuju nekim svojim hobijima i obavezama. Ljubitelji su putovanja, izlazaka i ekstremnih sportova, pa imaju i puno toga zajedničkog.

Bik i Djevica

Oba znaka su razumna i prizemna, znaju kada je vrijeme za ozbiljnost, a kad za zabavu. Što je takođe bitno, i u krevetu se fino slažu. Jer ma koliko dijelovali hladno i ozbiljno, kad se ugase svjetla, oba znaka se pretvaraju u živu vatru. Intima je vrlo bitan dio svake veze i kod Djevica i kod Bika. Zajedno mogu postići veliki uspjeh, ne samo u ljubavi, već i na svim poljima, pa se ovim parovima slobodno preporučuje da se upuste u preduzetničke vode.

Ovan i Vodolija

Ovan umije da bude hladnokrvan u vezi, da ne pridaje mnogo pažnje događajima kao što su rođendani ili godišnjice. Vodolija to neće uzeti za zlo, jer je i sama u svom svijetu. Njoj su potrebna djela, ne riječi, a Ovan će joj naklonost svakako pokazati kroz razna djela. Ovaj par najviše spaja ljubav prema avanturama, sportu, putovanjima, i to nekonvencionalnim.

Lav i Strijelac

Strijelac će Lavu pružiti uzbuđenje za kojim traga, učiniti da se osjeća posebno. Da ne govorimo o strasti koja se javlja između dva vatrena znaka. U vezi je samo bitno da Lav ne bude sklon dramatici i da ne pritiska svog Strijelca, na primjer, na brak ili neke stvari na koje još uvijek nije spreman. Oboje imaju dosta prijatelja, vrlo su harizmatični i vole da izlaze, piše Superžena.

Glassrpske.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare