Otkazano otvaranje moto sezone ipak pazite na motocikliste u saobraćaju! - BIGportal.ba
Saopštenje za medije

Otkazano otvaranje moto sezone ipak pazite na motocikliste u saobraćaju!

Zbog aktuelne situacije, odnosno pandemije korona virusa, otkazani su svi društveni događaji pa tako i zvanično otvaranje moto sezone u Banja Luci u organizaciji MK Istok Banja Luka.

Iako smo proteklih godina sa velikim brojem prijatelja i ljubitelja dvotočkaša ovom manifestacijom zvanično otvarali moto sezonu, ove godine poštujući propisane mjere za suzbijanje širenja korona virusa neće biti zvaničnog otvaranja sezone pa ipak poslaćemo  kao i prethodnih godina, jedinstvenu poruku javnosti i drugim učesnicima u saobraćaju.

Motociklisti su sa ljepšim vremenom na ulicama grada na Vrbasu, a  zbog očuvanja života motociklista, koji spadaju u jednu od najranjivijih kategorija u saobraćaju, obratite pažnju na dvotočkaše na našim ulicama i obavezno pogledajte u retrovizor kako ne biste ugrozili druge!

Kao i do sada i ove godine pozivamo na pojačan oprez, a podsjećamo da smo u službi  promocije sigurne vožnje, uz skretanje pažnje vozačima automobila, biciklistima i pješacima na pojačano prisustvo motociklista u saobraćaju kao i širenje pozitivnog uticaja na ostale učesnike u saobraćaju uz napomenu da bez obzira na lijepo vrijeme i dobre uslove za vožnju, ukoliko ste u mogućnosti ipak

ostanite kod kuće!

MK ISTOK BANJA LUKA

Danas objavljeno

Saopštenje ZP „Elektrokrajina“: Odgovor na tekst narodnog poslanika Nebojše Vukanovića

Zeljka

Poslovne veze koje traju

Zeljka

Staropramen proteklog vikenda spojio ljubitelje praškog piva

Zeljka

Ostavite komentar