Otkazani im svi nastupi u Crnoj Gori, ostali bez STOTINA HILJADA EVRA - BIGportal.ba
Ex Yu

Otkazani im svi nastupi u Crnoj Gori, ostali bez STOTINA HILJADA EVRA

Ministarstvo zdravlja Crne Gore donelo je odluku da se zatvore klubovi od 23. jula do 2. avgusta zbog pandemije korona virusa, što znači da se otkazuju i zakazane svirke naših pevača na crnogorskom primorju.

Pandemija korona virusa naročito je pogodila pevače, koji gotovo godinu dana nisu mogli da nastupaju, a kada su mere popustile, oni su ovog leta mahom zakazivali svoje nastupe u Srbiji, ali i inoststranstvu. A dosta njih oslonilo se i na letnju sezonu u Crnoj Gori. Saša Kovačević, Senida, Aca Lukas, Maja Berović, Aleksandra Prijović, Dara Bubamara, “Hurricane”, Edita, Sandra Afrika, Đani, Tropiko Bend, Seka Aleskić, Aco Pejović, Darko Lazić, Sloba Radanović i mnogi drugi ostali su, ukupno bez stotina hiljada evra zbog novih mera vlade Crne Gore.

Poznato je da naši pevači tokom cele letnje sezone najviše nastupaju u Budvi, ali ove godine je to bilo više nego prethodnih godina, pa su zato neki od njih odlučili da ostanu po deset dana u Crnog Gori kako bi spojili lepo i korisno.Podsećanja radi, do pre nekoliko dana, pre odlaska u Tokio, i Novak Đoković se odmarao u Crnoj Gori. Nisu ga paparaci uhvatili u provodu ali na plažama i šetalištu nekoliko puta, gde se ljubazno pozdravljao sa svim fanovima koji su tražili autogram

Danas objavljeno

Svetlana Bojković izabrana za Ninovu ličnost 2021. godine

Zeljka

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Ostavite komentar