Otkazana turneja; Dua Lipa želi filmsku ulogu? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Otkazana turneja; Dua Lipa želi filmsku ulogu?

Dua Lipa dominira u muzičkom svetu – 11 hitova na vrhu muzičkih lista, višestruke nagrade i skoro deset milijardi pregleda na “Spotify”-u. Međutim, ne bi bilo veliko iznenađenje ukoliko bismo pevačicu uskoro videli u nekom filmu, s obzirom na to da je njena turneja prekinuta.

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu potvrdila da se turneja “Future Nostalgia” pomera za 2022. godinu.

“Tužna sam što nismo u mogućnosti da nastavimo sa mojom turnejom u Velikoj Britaniji i Evropi ovog septembra i oktobra. Jedva čekam da se vratim na scenu”, napisala je Lipa.

Ipak, čini se da muzička zvezda razmišlja o alternativi. Nakon što je pokazala izvesne glumačke veštine na setu za novu pesmu “Love Again”, novinari su je pitali šta misli o tome da se pojavi u nekom filmu, na šta je Dua odgovorila:

“Zaista bih volela. To je nešto što želim da istražim, možda prvo sa nekom malom ulogom. Postala sam sigurnija u sebe”, rekla je pevačica i otkrila da ju je gluma privukla kroz snimanje muzičkih spotova.

Iako priznaje da je zainteresovana za glumu jer je to nešto “drugačije”, njeni fanovi smatraju da će se Lipa veoma brzo pojaviti na tv ekranima, s obzirom na to da je njena turneja na čekanju.

Danas objavljeno

Meghan Markle poput princeze Diane: Ovim joj je detaljima odala počast

Vanja A

Prodaju bunkere iz Drugog svjetskog rata

Vanja A

Sofija Loren (87) pokazala zašto važi za jednu od najlepših žena!

Vanja A

Ostavite komentar