"Otkazali smo mečeve jer je Novak otišao? To je gomila gluposti" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Otkazali smo mečeve jer je Novak otišao? To je gomila gluposti”

Direktor Rolan Garosa Gi Forže demantovao je navode da je Novak Đoković napustio kompleks tog turnira pre odluke organizatora da odlože meč. Organizatori Rolan Garosa su, podsetimo, otkazali meč Novaka i Dominika Tima pri rezultatu 3:1 za Austrijanca u trećem setu (1-1). Bivša teniserka i novinarka Eurosporta Barbara Šet je…

Direktor Rolan Garosa Gi Forže demantovao je navode da je Novak Đoković napustio kompleks tog turnira pre odluke organizatora da odlože meč.

Organizatori Rolan Garosa su, podsetimo, otkazali meč Novaka i Dominika Tima pri rezultatu 3:1 za Austrijanca u trećem setu (1-1).

Bivša teniserka i novinarka Eurosporta Barbara Šet je prvobitno navela da je “Novak napustio teren pre nego što je doneta odluka da se on pomeri za subotu”.

Novinar Njujork Tajmsa Kristofer Kleri je nagovestio da ta informacija nije tačna, a zatim doneo potvrdu direktno od direktora turnira.

“Razgovarao sam sa direktorom Rolan Garosa Gijom Foržeom, koji mi je potvrdio da je meč odložen zbog kiše i prognoze. Rekao je da su Đoković i Tim istovremeno obavešteni o toj odluci”, naveo je Kleri, a zatim citirao Foržea:

“Ljudi su mislili da je Novak otišao i da smo zato otkazali mečeve. To je gomila gluposti”.

Novakov polufinalni meč sa Timom nastavlja se u subotu, tačno u podne.

Danas objavljeno

Đoković stigao u Francusku VIDEO

Vanja A

“Jokić je dobro”

Vanja A

Kirjos: Niko ne udara tako jako kao on

Vanja A

Ostavite komentar