27. Juna 2019.

Otac zabranjuje Britney Spears da se uda za 12 godina mlađeg dečka

Big Portal

U životu Britney Spears drame nikad ne nedostaje.

Nakon spekulacija da je u psihijatrijskoj ustanovi bila protiv svoje volje i pokušaja da se otarasi starateljstva koje njen otac Jamie Spears ima nad njom od 2008. godine, pop zvezda ima i ljubavnih problema.

Ona je već više od 2 godine u vezi sa fitnes trenerom Samom Ashgharijem, kome je 25 godina. 12 godina starija pevačica spremna je da uplovi u bračne vode sa njim ali tome se izričito protivi njen otac, ujedno i staratelj.

„Jamie smatra da je Sam previše mlad i da ne može igrati pravu ulogu oca u životu Britneynih sinova. Ne pada mu na pamet da dozvoli da do venčanja dođe,“ kaže izvor i dodaje da Britney zbog toga želi da što pre postane slobodna.

„Jamie je rekao Samu da nema ništa lično protiv njega, ali da mora da čuva interese svoje ćerke. Ovo je potpuno drugačija situacija nego kad je Britneyn bivši verenik dobio dozvolu da je zaprosi: Jason Trawick je bio stariji od nje i imao izgrađenu karijeru,“ dodaje izvor.

Sam poredi sebe i Britney sa Romeom i Juliom i pokušava da u celu priču uvuče Lynne Spears, ne bi li im na sudu pomogla. Ona se i jeste uključila u sudski proces, ali je sledeće saslušanje zakazano za jul.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare