28. Septembra 2019.

OTAC TRAŽI 40 GODINA ZA MONSTRUMA Očuh do smrti tukao djevojčicu, a majka prikrila zločin

Big Portal

Kako saznajemo, utvrđeno je da djevojčica nije preminula usljed pada sa zgrade, već od povreda koje joj je očuh nanio: dijete je imalo višestruke povrede glave i tjemena, prelome nadlaktice.

– U stanu u kojem se zločin desio pronađeni su tragovi krvi koji odgovaraju očuhu. Vještačenjem je utvrđeno da se Zoran Albić rasjekao po ruci i njome šamarao djevojčicu. Od udaraca koje je nanosio nesrećenom djetetu utvrđeno je da je njegova krv liptala na sve strane – ukazuje sagovornik Blica upoznat sa slučajem.
Rezultati sprovedene istrage ukazali su da su očuh i majka pozvali taksi tek dva sata pošto je djevojčica preminula i to nakon što su se presvukli i nakon što su presvukli već mrtvo dijete. Zatim su se uputili ka Hitnoj pomoći, gde su tvrdili da je djevojčica pala sa terase.

Tražimo maksimalnu kaznu
Advokat oca ubijene devojčice Lune Maja Atanasković rekla je povodom privođenja kraju istrage ubistva da očekuje da se protiv Zorana Albića podigne optužnica za teško ubistvo za koje je zaprijećena kazna do 40 godina, dok za majku djeteta Vesnu optužnicu za napuštanje nemoćnog lica za koje prijeti kazna do osam godina zatvora.

– Očekujem da će i u slučaju Zorana Albića i majke Vesne Firulović tužilaštvo predložiti maksimalnu kaznu zatvora – kaže Maja Atanasković za Blic.

Blic

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare