Otac stao da zaštiti sina, a komšija mu ODSJEKAO RUKU - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Otac stao da zaštiti sina, a komšija mu ODSJEKAO RUKU

Apatinac Roland R. (46) u utorak je mačetom odsjekao ruku do lakta Prigrevčaninu Dušanu Č. (66), a nesrećni čovjek hitno je prebačen u novosadski Klinički centar, gdje doktori čine sve da mu spasu ruku. Napadač je uhapšen i određen mu je pritvor.

Ovaj tragični događaj zbio se oko 14 časova u dvorištu porodične kuće Dušana Č. u Prigrevici. Roland je, po informacijama bliskim istrazi, najvjerovatnije došao kako bi se obračunao sa Milanom Č., Dušanovim sinom, koji je osumnjičen da mu je prije dvadesetak dana zapalio pčelinjak, pričinivši mu ogromnu materijalnu štetu, piše portal Nove aptinske novine.

Milanov otac je, navodno, stao u zaštitu sina, na koga je Roland nasrnuo mačetom, i tom prilikom zadobio tešku povredu ruke.

– Šokirao sam se kad sam čuo šta se zbilo. Pretpostavljam da se Roland razočarao u sistem, jer je tužilac odustao od službenog gonjenja piromana i uputio ga da angažuje advokata i privatno pokrene tužbu. Planirali smo da ovih dana odemo na razgovor kod tužioca oko toga… Ne znam, valjda mu se sve to skupilo – još u šoku priča Rade Stevanović, predsjednik Društva pčelara Apatin.
Još dodaje da je sa Rolandom bio sinoć na Božićnom vašaru, da ništa nije ukazivalo da bi ovako nešto mogao da uradi.

– Bio je sa suprugom i sve troje djece, djelovao je normalno, staloženo. Ne mogu da shvatim zašto se odlučio na ovako nešto, i sam zna da to ništa ne rešava, zabrinuto je dodao Stevanović.

Kako je Blic već pisao, pčelaru je za nekoliko mjeseci izgorjela jedna kamp kućica, a u tri navrata izbijali su požari na pčelinjacima.

Istraga je u toku.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Protesti protiv kovid mjera u Ljubljani

M.

“Sudija svjesno prekršio zakon” Draganu Borovčaninu 16 mjeseci zatvora

M.

“Kovid propusnice su samo početak, nećemo tu stati”

M.

Ostavite komentar