Otac Rastine devojke je Vladan Balaban: Marija Karan mu je nedavno razlupala kola - BIGportal.ba
Ex Yu

Otac Rastine devojke je Vladan Balaban: Marija Karan mu je nedavno razlupala kola

Muzičar Stefan Đurić Rasta u vezi je sa 12 godina mlađom tiktokerkom i glumicom Marijom Balaban, a njihova romansa traje već nekoliko meseci. Iako je njegova izabranica poznata na društvenim mrežama, malo ko zna da je ona ćerka IT stručnjaka Vladana Balabana.

Vladan Balaban je široj javnosti postao poznat kao dečko glumice Marije Karan, koja mu je razlupala automobil i optužila ga za šamaranje tokom jedne svađe.

Kao bomba je odjeknula vest da Rasta ima novu devojku, a svoju vezu su uspešno krili sve do pre nekoliko dana, kada su ih odale društvene mreže. Par je otputovao na letovanje u Hrvatsku, odakle objavljuju fotografije iz iste hotelske sobe, kao i iz istih lokala.

Navodno, njih dvoje su u vezi već nekoliko meseci, dok je on još bio u kućnom pritvoru, gde ga je ona posećivala. U medijima se veoma brzo saznalo gotovo sve o ovoj atraktivnoj devojci.

Marija je sa 15 godina napustila Srbiju i otišla u Austriju da studira glumu. Balabanova se trenutno nalazi na univerzitetu Vienna’s English Theatre Academy. Ipak, ono što se ne zna o njoj jeste da je ćerka Vladana Balabana, kako piše “Blic” navodno još uvek aktuelnog dečka Marije Karan, tako da je glumica praktično maćeha svojoj imenjakinji i koleginici.

Da je ova informacija tačna, govore i fotografije na Instagram profilu Vladanove bivše supruge, s kojom ima troje dece, dva sina i ćerku Mariju. I na društvenim mrežama se povela priča o ovoj devojci, a mnogi su se našalili da je Rasti Marija Karan tašta, piše “Kurir”.

Inače, za Marijinog oca javnost je saznala prošle godine, kada se dogodio skandal, pa je reagovala i policija. Glumica je nakon svađe s dečkom razlupala njegov automobil protivpožarnim aparatom, a on joj je, kako su naveli mediji, naneo povrede po licu i nogama, zbog čega je završila u Urgentnom centru. Nakon toga par je raskinuo, ali je glumica, kako su pisali mediji, navodno obnovila vezu sa IT stručnjakom u aprilu ove godine.

“Blic” navodi da su pripadnici sedme sile pokušali da dobiju komentar od Marije Karan, ali je njen broj telefona bio nedostupan, dok je Rasta i dalje pri svom stavu da privatne stvari neće komentarisati.

Danas objavljeno

Miša Grof žestoko o Nikolini, tvrdi da je ona kriva za Vidojevu smrt: “Ako progovorim, ide u zatvor”

V.R.

Neverovatna cifra: Aleksandra Prijović pukla pravo bogatstvo na novi album

V.R.

Bajagina supruga: Sve pjesme posvetio njoj – u braku 40 godina

V.R.

Ostavite komentar