11. Juna 2021.

Otac pronašao sina koji je otet pre 58 godina!

Big Portal

u se susreo se sa ocem u gradu Zaožuangu, u istočnoj provinciji Šandong, a lokalne vlasti su objavile snimak njihovog dirljivog susreta. Čim je prošao kroz vrata, Fu je potrčao ka ocu, zagrlio ga u suzama i pao na kolena.

Kako se navodi, Luo je u distriktu Suečeng 1963. godine izgubio sina iz vida dok je čekao voz. Rekao je da ga je u jednom trenutku držao za ruku, ali nakratko ga je pustio, međutim, posle nekoliko minuta je video da deteta nema. Veruje se da su Fua oteli krijumčari ljudima koji su ga odveli u Šangaj gde ga je usvojio jedan par. Porodica ga je tražila godinama preko medija, ali bezuspešno.

2015. godine je sektor za javnu bezbednost Zaožuanga pokrenuo posebnu istragu ovog slučaja koristeći savremenu DNK analizu, a potraga je proširena i na druge kineske provincije.

DNK analiza je 1. juna pokazala podudaranje i nedelju dana kasnije, otac i sin su se konačno sreli posle 58 godina. Fu je istakao da su mu usvojitelji rekli da su ga usvojili u Šangaju, ali da nisu znali ništa više o njegovoj prošlosti.

(Informer.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare