Otac Nataše Bekvalac doživio srčani udar - BIGportal.ba
Ex Yu

Otac Nataše Bekvalac doživio srčani udar

Čitava porodica Bekvalac je uz Dragoljuba. Popularna pop pjevačica Nataša Bekvalac (38) proživjela je proteklih dana pravu porodičnu dramu. Njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac (66) doživio je srčani udar, zbog čega je bio hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu. Na svu sreću, srčani udar nije bio mnogo jak,…

Čitava porodica Bekvalac je uz Dragoljuba.

Popularna pop pjevačica Nataša Bekvalac (38) proživjela je proteklih dana pravu porodičnu dramu. Njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac (66) doživio je srčani udar, zbog čega je bio hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu.

https://www.instagram.com/p/BsGFJRhgR26/

Na svu sreću, srčani udar nije bio mnogo jak, ali su mu tokom devetodnevnog boravka u bonici ugrađena dva stenta. Nakon što je njegovo zdravstveno stanje počelo da biva bolje, otpušten je na kućno liječenje i već se osjeća dobro.

– Ne komentarišem stvari iz privatnog života članova moje porodice, niti iz svog privatnog života – rekla je Nataša.

Tatini zdravstveni problemi izbacili su pjevačicu iz koloseka, poremetili joj planove i promijenili prioritete. Pošto je vrlo vezana za svog oca, bila je veoma zabrinuta zbog svega što se dešavalo. Svoje obaveze je svela na minimum i trudila se da mu maksimalno pruži podršku u teškim trenucima.

– Kažu da sam žena koja se uvijek izdigne iz pepela i nastavi dalje, ali voljela bih da nije tako. Željela bih da mi je lakše. Ipak, guram i imam osmijeh na licu, takva sam ja – rekla je Bekvalčeva u prvom pojavljivanju poslije očevih zdravstvenih problema, na jednoj proslavi u glavnom gradu.

https://www.instagram.com/p/BvZcmNRHS0h/

Glossy

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Davor Gobac, Psihomodo pop: “Stalno sam se šminkao i presvlačio”

Vanja A

Mili: Saradnja sa Anom Nikolić jedan od najvećih izazova u karijeri

Vanja A

Vesna Đogani jecajući o svom teškom djetinjstvu u Zvečanskoj, otac je napustio i živjela je u trošnoj kući!

Vanja A

Ostavite komentar