Otac monstrum optužen za seksualnom zlostavljanje 14-godišnje kćerke - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

Otac monstrum optužen za seksualnom zlostavljanje 14-godišnje kćerke

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci podiglo je optužnicu protiv 36-godišnjeg muškarca iz Banjaluke kojom se tereti za seksualno zlostavljanje svoje 14-godišnje kćerke! Kako je potvrđeno u OJT Banjaluka, ocu monstrumu se na teret stavlja da je počinio krivično djelo obljuba nad djetetom mlađim od 15 godina za koje je Krivičnim…

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci podiglo je optužnicu protiv 36-godišnjeg muškarca iz Banjaluke kojom se tereti za seksualno zlostavljanje svoje 14-godišnje kćerke!

Kako je potvrđeno u OJT Banjaluka, ocu monstrumu se na teret stavlja da je počinio krivično djelo obljuba nad djetetom mlađim od 15 godina za koje je Krivičnim zakonikom Republike Srpske zaprijećena kazna od pet do 15 godina zatvora.

Radi se o slučaju koji je u martu šokirao Banjaluku, kada su u javnost isplivali detalji šokantnog zlostavljanja. Slučaj je otkriven nakon što se djevojčica povjerila svojim prijateljicama u školi. Navodno su razgovarale na temu seksualnog obrazovanja učenika, kada je djevojčica odlučila da se povjeri drugaricama.

– Ispričala im je da je imala seksualne odnose sa ocem, što je njih šokiralo. Prijateljice su joj rekle da to nije normalno i savjetovale su je da to prijavi i zatraži pomoć – pojašnjava izvor blizak istrazi.

Nakon prijave osumnjičeni nije bio dostupan istražnim organima jer se nalazio u Hrvatskoj. Za njim je raspisana potraga i 24. marta je uhapšen na graničnom prelazu Kamensko kada je iz Hrvatske ušao u BiH.

Odlukom Okružnog suda u Banjaluci njemu je tada određen pritvor, koji mu je nakon potvrđivanja optužnice produžen do izricanja prvostepene presude. Kontrola opravdanosti pritvora vršiće se svaka dva mjeseca.

Ognjen Matavulj / SrpskaCafe.com

Danas objavljeno

Janjić povukao kandidaturu za glavnog tužioca VSTS

M.

Sad savim precizno, sastavio Picula: Ili sankcije ili blokada pregovora

M.

Nijemci kroje statut ZSO, dokument je tajan; Kako je do toga došlo?

M.

Ostavite komentar