22. Septembra 2022.

“Otac mi je bio na intenzivnoj njezi, a saznajem da sam prevarena”

Big Portal

Četrdeset petogodišnja kolumbijska pevačica bila je iskrena o tome koliko je život bio težak jer se njena veza sa 35-godišnjom fudbalskom zvezdom raspala u naslovnoj priči oktobarskog izdanja magazina Elle.

Šakira – koja sa Pikeom ima dva sina: devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sašu – dala je prve javne komentare o raskidu kada je rekla: “O, oovome je zaista teško pričati lično, pogotovo zato što je ovo je prvi put da sam se osvrnula na ovu situaciju u intervjuu.

Ostala sam smirena i samo sam pokušala da sve to obradim. Hm, i da, teško je pričati o tome, posebno zato što još prolazim kroz to, i zato što sam u očima javnosti, zato naše razdvajanje nije kao obično razdvajanje. I tako je bilo teško ne samo meni, već i mojoj deci. Neverovatno teško.”

Ona je nastavila da priča o tome kako je njenoj porodici bilo teško da isprate njen lični život, pogotovo im je teško zato što ih fanovi i mediji bombarduju informacijama.

Sada već bivši par najavio je raskid nakon desetak godina zajedno još u junu, iako se činilo da Šakira tada nije želela da se veza završi. Pike je već u novoj vezi sa 23-godišnjom PR studentkinjom Klarom Čia Marti, a mnogi su se pitali kako se sve završilo.

Šakiru su pitali kako je shvatila da je njihova dugoročna veza gotova, ali je ostala zatvorena u vezi nove romanse svog bivšeg dok je rekla: “Mislim da su ti detalji nekako previše privatni da bi ih delili, barem u ovom trenutku… sve je tako sirovo i novo. Mogu samo da kažem da sam sve što sam imala, ja sam uložila u ovu vezu i svoju porodicu.”

Nastavila je da je pričala o “nomadskom životu” pre nego što su njihova deca pošla u školu, a zatim da se nastanila u Barseloni u korist Pikeove fudbalske karijere umesto da se preseli u SAD što je bilo najbolje za njenu muzičku karijeru.

“I tako, jedan od nas dvoje je morao da uloži taj napor i tu žrtvu. I uradila sam to. Stavila sam svoju karijeru u drugu brzinu i došla sam u Španiju, da ga podržim kako bi mogao da igra fudbal i osvaja titule. I to je bila žrtva ljubavi.

Zahvaljujući tome, moja deca su mogla da imaju sadašnju mamu, a ja sa njima imam neverovatnu vezu koja je neraskidiva i koja nas održava. Znaš, to je to. To je sve što mogu da kažem.”

Šakira je takođe pričala o tome koliko je teško palo njoj i njenim sinovima, posebno nakon što je njen otac u junu hitno prevezen u bolnicu nakon “lošeg pada”.

“Da. Trudim se da sakrijem situaciju od njih koliko god mogu. Zaista je uznemirujuće za dvoje dece koja pokušavaju da prebrode razdvajanje svojih roditelja. A ponekad se jednostavno osećam kao da je sve ovo loš san i da ću se u jednom trenutku probuditi. Ali ne, to je stvarno.

A ono što je takođe stvarno je razočaranje što vidim nešto tako sveto i posebno koliko sam mislila da je odnos koji sam imala sa ocem moje dece i vidim da se to pretvorilo u nešto vulgarizovano i jeftino od strane medija. I sve to dok je moj tata bio na intenzivnoj nezi, a ja sam se borila na različitim frontovima. Kao što sam rekla, ovo je verovatno najmračniji čas u mom životu. Ali onda pomislim na sve one žene širom sveta koje prolaze kroz teškoće, koje prolaze kroz situaciju tako lošu kao što je moja ili tešku kao što je moja ili još gore”, prenosi Daily mail.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare