20. Januara 2020.

Otac Megan Markl razočaran u ćerku: “Obezvrijedila je kraljevsku porodicu. Nisam je tako odgajio”

Big Portal

Tomas je u mlađim danima radio u Holivudu gde je bio zadužen za rasvetu na snimanjima. Danas je u penziji i pomno prati život svoje ćerke, ali putem medija, baš kao i ostatak sveta.

Kako kaže, veruje da je njegova ćerka “izneverila” kraljevsku porodicu odlukom da i zvanično istupi iz nje sa svojim suprugom Harijem.
Gostujući u dokumentarcu na jednoj američkoj televiziji sedamdesetpetogodišnji Tomas je njihovu odluku nazvao “sramotnom”, a ćerku optužio da je “odbacila san svake devojčice zbog novca”.

– Obezvredili su kraljevsku porodicu svojom odlukom – rekao je.

Tomas ističe da sanja da na zidu svoga doma u Meksiku ima fotografiju na kojoj je sa ćerkom, njenim suprugom i unukom Arčijem, dok njen pedesettrogodišnji polubrat kaže da “ako mu to ispuni, umreće kao srećan čovek”.

– Tata mi je rekao da to nije devojčica koju je odgajio. Ne može da veruje šta se dogodilo. Jako je razočaran u njene postupke i veruje da je izneverila kraljevsku porodicu. I dalje ima mnogo Meganinih fotografija na zidu, a iz novina seče Arčija i kači njega. On samo želi da svi imaju jednu zajedničku fotografiju koju bi dodao na zid. Ako se to dogodi, on će biti srećan čovek – ističe Tomas Džunior.

Meganin stariji brat kaže da se otac mesecima nada da će ga ćerka kontaktirati, ali da se to ne dešava.

– Ona ništa od ovoga ne bi imala da nije bilo njega. Plaćao joj je škole, automobile, odeću, stanove, račune… Čitavo malo bogatstvo da bi bila tu gde je danas. Divno je što se ona danas bavi humanitarnim radom, ali mora da se pozabavi i porodicom. Mi preživljavamo kako znamo i umemo. Nemamo milione u banci kao što imaju ona i Hari. To što se pravi da ne postojimo je neobično i sebično – istakao je njen polubrat.

Meganin otac kaže da je njena obaveza bila da pripada kraljevskoj prodici, te da je odluka o povlačenju potpuno nezrela.

– To je jedna od najdugovečnijih institucija na svetu, a oni je uništavaju, obezvređuju. Nisu smeli ovo da urade. San svake devojčice je da bude u toj porodici, a ona je to odbacila zbog novca – ističe njen otac.

Inače, Tomas Senior bi mogao da se sretne sa ćerkom na suđenju u kom će se naći u svojstvu svedoka. Naime, Megan je tužila “Dejli mejl” zbog ispovesti njenog oca pre venčanja 2018. godine i zatražiće odštetu.

S druge strane, Tomas ističe da mu ćerka od 2018. godine više nikada nije pomagala finansijski.
– Od maja 2018. godine Megan mu nije pomagala ni na koji način, a poznato je da je imao nekoliko medicinskih zahvata koje osiguranje nije pokrilo. – navodi se u saopštenju njegovog advokata.

Tomas Džunior je otkrio i da njen bivši suprug Trevor ne želi više da čuje za nju, kao i da je pokušao da upozori princa Harija da će biti “odbačen” kao i svi muškarci u njenom životu.

– Trevor je bio jako ljubazan, on je inače profesionalni producent u Holivudu. Sve je činio za Megan i uveo ju je u svet Holivuda. Bili su zaljubljeni, a poslednji put sam ih video na bakinoj sahrani. Megan je bila veoma bliska sa njom. Često je odlazila u dom gde bi pomagala sestrama da se pobrinu o njoj jer je imala demenciju. Sve se raspalo kada je otišla u Kanadu da snima seriju “Suits” – ističe njen brat.

Kaže da je Trevor danas ponovo srećno oženjen i da je osnovao porodicu.

– Sada kada pomislim sve je to bilo tipično za Megan. Nije dugo prošlo od Trevora, princ Hari je ušao u njen život. Poručio bih mu da se čuva i da se zapita da li je svojevoljno napustio kraljevsku porodicu – zaključio je njen polubrat u izjavi za američke medije.
Foto: Printscreen, EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
Izvor: Novosti/Telegraf

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare