22. Marta 2020.

Otac Luke Jovića: “Vrijeme će pokazati da li je Sofija dobra za njega”

Big Portal

Manekenka Sofija Milošević je radosnu vest da će ona i fudbaler Luka Jović postati roditelji objavila na svom Instagram profilu uz emotivnu poruku.

“Želeli bismo da podelimo sa vama lepu vest, imaćemo bebu! Toliko sam zahvalna što Luka može biti sa mnom tokom ovog perioda. Ne mogu ni da zamislim da sam bez njega u ovom teškom vremenu za ceo svet!” napisala je manekenka.

Ubrzo se oglasio i fudbaler, kratko potvrdio da će postati otac po drugi put, a sada je i njegov otac, Milan Jović, otkrio šta misli o budućoj snaji i rekao da je srećan što je beba na putu.

“Što nisam srećan i što da ne budem?”, rekao je Jović “Blicu” i otkrio otkrio i gde su sada Luka i Sofija.

“Sofija nije izlazila da proslavlja rođendan zato što je u drugom stanju. Luka nije šetao i proslavljao u gradu, već je bio sa svojom devojkom kod kuće. Oni su u njegovom stanu i mi se redovono čujemo. Za sada je sve dobro”.

Luka i Sofija su u vezu uplovili krajem leta prošle godine, a nekoliko puta se pisalo kako su raskidali, pa se mirili. Porodica Jović imala je priliku da upozna snajku i vidi kakva je, a Milan kaže:

Dopadalo se nama ili ne, mi smo tu da podržimo Luku. On je punoletan, prošao je dosta toga u životu i siguran sam da može da razmišlja svojom glavom. I da nam se na sviđa, ne bih rekao sinu i došao u sukob sa njim. Vreme će pokazati da li je Sofija dobra ili ne. Dok je bila sa nama, bila je mirna osoba kao sve ostale. Ne delim osobe na visokoj i niskoj nozi ili po nekim drugim podelama. Sofija je dolazila kod nas kući, bila je kod nas u selu. Čujemo se svakodevno, podrška smo svom detetu. Ako se Luki dopada takav život pod svetlima reflektora, zašto se ne bi svidelo nama? Podržaćemo ga, nemamo prostora da se bunimo”.

Izvor: Mondo

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare