Otac jednog od ubijenih Splićana demolirao kafić, izbacio goste napolje - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Otac jednog od ubijenih Splićana demolirao kafić, izbacio goste napolje

Nekoliko sati nakon krvavog pohoda u Splitu u kojem je ubijeno troje ljudi, otac Marina Bobana, jednog od žrtava, razbio je inventar i izbacio goste iz kafića nakon što je saznao da mu je sin ubijen.

Policija je u kratkom roku došla do lokala i uhapsila i bijesnog oca i još jednu mušku osobu, a kako su se opirali primjenjena su sredstva prisile. Obojici su stavljene lisice nakon čega su odjeveni u prostorije Druge policijske stanice gdje su zadržani do jutra.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija 50-godišnji M.B. i njegov 39-godišnji prijatelj su još prije ponoći izazivali nered u kafiću u Dubrovačkoj ulici u Splitu, obojica vidno pijani. Situacija je eskalirala kada su konobara gađali čašama i flašama i nisu prestajali, te je mladić potražio spas begom u skladište.
Nakon toga su dvojica izgrednika prevrtali stolice i stolove, nastavili sa razbijanjem staklarije i ostalog inventara. Uz to su iz kafića otjerali sve goste. Po dolasku policije nastavili su sa nasiljem, zbog čega je policija morala silom da ih savlada.

U stanici su zadržani dok se nisu otreznili, a obojica će biti prekršajno prijavljeni za remećenje javnog reda i mira, piše Slobodna Dalmacija.

Marin Boban ubijen je na motociklu zajedno sa Juricom Torlakom koji je ranama iz “kalašnjikova” podlegao nekoliko sati kasnije u bolnici. Nedaleko od njih u Radmilovićevoj ulici ubijen je Marino Ožić Paić zvani Pajser. Kao osumnjičeni uhapšen je Filip Zavadlav (25), pomorac iz Splita.

Danas objavljeno

Real Madrid je šampion Evrope!

Zeljka

Četiri novorođenčeta zaražena u Bolnici Gradiška, teži slučajevi prebačeni u Banjaluku

M.

U luku Mariupolj uplovio ruski teretnjak

M.

Ostavite komentar