25. Decembra 2019.

Otac i sin odštampali 3D repliku Aventadora – Lamborghini im se odužio

Big Portal

Otac i sin iz Kolorada u SAD-u postali su Internet senzacija kada su ranije ove godine napravili repliku Lamborghinija Aventador SV pomoću 3D štampača. Sterling Bakus i njegov 12-godišnji sin Ksander radili su na kopiji supersportskog automobila skoro dve godine u porodičnoj garaži.

Njihov Lambo ne samo što je izgleda kao original, već može i da se vozi, s obzirom da su ugradili 5.7-litarski motor iz starijeg modela Chevrolet Corvette, uz dodatak turbo-punjača za bolje performanse ovog agregata.

Strast koju su muški članovi porodice Bakus pokazali prema Aventadoru, nije prošla nezapaženo ni u kompaniji Lamborghini. Iako u principu ne gladaju blagonaklono na slične poduhvate, u italijanskom proizvođaču su ovog puta napravili izuzetak i odlučili da nagrade napore Sterlinga i Ksandera ekskluzivnim Božićnim poklonom.

Par dana uoči Božića, iznenadili su ih pravim pravcatim Aventadorom S Roadster koji je stigao u njihovu garažu. Bakusovi će u ovom automobilu moći da uživaju u naredne dve sedmice, a Lamborghini je čitavu priču upakovao u prigodan Božićni video:

Kratak video o ovoj “prinovi” u svojoj garaži, objavio je i Sterling Bakus:

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare