Otac i kćerka nastradali kod Teslića i dalje životno ugroženi - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Otac i kćerka nastradali kod Teslića i dalje životno ugroženi

Zoran Livnjak (45) i njegova četvorogodišnja kćerka koji su tokom vikenda teško povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Teslića, zadobili su teške povrede glave a njihovo stanje i danas je teško, životno su ugroženi i sve dalje prognoze su neizvjesne, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Kako je potvrđeno iz UKC RS, u nedjelju oko u 02.30 časova Z.L. i S.L. su sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Doboj dovezeni u Urgentni centar UKC RS.

“Pacijent Z.L. je hospitalizovan u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS sa teškim povredama glave zadobijenim u saobraćajnoj nesreći”, naveli su danas iz UKC RS.

Prema riječima Dejana Aćića, vršioca dužnosti načelnika u ovoj Klinici, pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, životno je ugrožen, a sve dalje prognoze u vezi njegovog zdravstvenog stanja su preuranjene.

“Pacijentkinja S.L. (4) hospitalizovana je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Odjeljenje intenzivne njege sa teškim povredama glave zadobijenim u saobraćajnoj nesreći”, naveli su juče iz UKC RS.

Prema riječima Tatjane Bajić, dežurnog anesteziologa u Klinici danas pacijentica je priključena na aparate za mehaničku ventilaciju, životno je ugrožena, a sve dalje prognoze u vezi njenog zdravstvenog stanja su preuranjene.

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

Sutra posebna sjednica NSRS na zahtjev Dodika

M.

Štajnmajer zatražio od Merkelove da nastavi sa vršenjem dužnosti

M.

Stiglo novo upozorenje: “Novi soj virusa biće zarazniji”

M.

Ostavite komentar