Otac i kćerka nastradali kod Teslića i dalje životno ugroženi - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Otac i kćerka nastradali kod Teslića i dalje životno ugroženi

Zoran Livnjak (45) i njegova četvorogodišnja kćerka koji su tokom vikenda teško povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Teslića, zadobili su teške povrede glave a njihovo stanje i danas je teško, životno su ugroženi i sve dalje prognoze su neizvjesne, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Kako je potvrđeno iz UKC RS, u nedjelju oko u 02.30 časova Z.L. i S.L. su sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Doboj dovezeni u Urgentni centar UKC RS.

“Pacijent Z.L. je hospitalizovan u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS sa teškim povredama glave zadobijenim u saobraćajnoj nesreći”, naveli su danas iz UKC RS.

Prema riječima Dejana Aćića, vršioca dužnosti načelnika u ovoj Klinici, pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, životno je ugrožen, a sve dalje prognoze u vezi njegovog zdravstvenog stanja su preuranjene.

“Pacijentkinja S.L. (4) hospitalizovana je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Odjeljenje intenzivne njege sa teškim povredama glave zadobijenim u saobraćajnoj nesreći”, naveli su juče iz UKC RS.

Prema riječima Tatjane Bajić, dežurnog anesteziologa u Klinici danas pacijentica je priključena na aparate za mehaničku ventilaciju, životno je ugrožena, a sve dalje prognoze u vezi njenog zdravstvenog stanja su preuranjene.

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

Milioni Italijana već rezervisali ljetovanje

M.

Veliki preokret Novaka za polufinale Rima u meču sezone na šljaci!

Zeljka

Premijerka: Do 21. juna da završimo sa koronom

M.

Ostavite komentar