Otac Britni Spirs: Pričali smo o tome da je smjestimo u psihijatrijsku ustanovu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Otac Britni Spirs: Pričali smo o tome da je smjestimo u psihijatrijsku ustanovu

Otac Britni Spirs odbacio je pokušaje da mu se oduzme starateljstvo nad ćerkom i rekao da se nedavno raspravljalo treba li Britni smjestiti u psihijatrijsku ustanovu na procjenu mentalnog zdravlja.

Džejmi Spirs rekao je da mu se Džodi Montgomeri, zadužena za lična i medicinska pitanja pevačice, obratila početkom jula i izrazila zabrinutost da Britni ne uzima lekove kako je propisano, navodi se u sudskim dokumentima.

„Iznela je potencijalne opcije, uključujući 5150 psihijatrijsko zadržavanje“, naveo je Džejmi Spirs. Po kalifornijskom zakonu, uredba 5150 dopušta da se osoba zadrži na psihijatrijskoj proceni ako se smatra opasnom za sebe ili druge.

Advokatica Džodi Montgomeri rekla je u petak da nju zabrinjava mentalno zdravlje pevačice, ali da je njen otac pogrešno predstavio njihov razgovor.

Britni Spirs (39) rekla je da je starateljstvo zlostavljanje i da „želi svoj život nazad“ na sudu u Los Anđelesu u junu. Otac joj je staratelj od 2008. kada je imala nervni slom.

Starateljstvo je određeno nakon što je Spirs zatražio od suda ovlašćenja da nadzire život svoje ćerke zbog, kako je naveo, zabrinutosti za njeno mentalno zdravlje.

Izovr: Nova

Danas objavljeno

Obožava Tolkina i živi kao Hobit – potrošio je životnu ušteđevinu da bi postao lik iz fantazije

Zeljka

Dženifer Lopez i Ben Aflek u romantičnoj šetnji: Nakon glamuroznih toaleta sada u urbanom i udobnom

Zeljka

Žustra rasprava: Da li je u redu rađati dijete poslije 60. godine?

Zeljka

Ostavite komentar