Otac Britney Spears ucjenjuje i traži dva miliona dolara - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Otac Britney Spears ucjenjuje i traži dva miliona dolara

Advokati Britney Spears tvrde da njen otac, James Spears, pokušava od nje da dobije dva miliona dolara prije nego što odstupi sa mjesta njenog staratelja. Pjevačica je to potvrdila u novim pravnim dokumentima.

Britni je istakla kako je njen otac već ranije priznao da bi bilo najbolje da se povuče sa mjesta njenog staratelja i da od nje želi samo novac ,piše Daily Mail.

Britney Spears' father to step down as conservator - BBC News

Jamesu navodno treba novac kako bi platio svoje advokate i bivše poslovne saradnike. Međutim, advokat Matthew Randall Rosengart ne želi da popusti pred Jamievim zahtjevima.

– Otac Britney Spearce neće ništa iznuđivati. Nema pravo da postavlja uslove za uklanjanje sa mjesta staratelja. Već je trebalo da se povuče. Bilo bi pristojno i ispravno –  rekao je Rosengart za strane medije i dodao kako će tražiti da ga suspenduju ako se Jamie ne povuče sa mjesta staratelja do kraja septembra, kada je zakazano suđenje u Los Angelesu.

Inače, James Spearce nedavno je pristao odstupiti sa mjesta dugogodišnjeg staratelja Britney. Potom je izjavio kako je pjevačicu njegovo starateljstvo “spasilo od katastrofe” i da bi ga javnost zapravo pohvalila, a ne blatila kada bi znala opseg njene zavisnosti i problema sa mentalnim zdravljem.

Azra.

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar