Osvojio skupocjeni auto, ali ne može da ga dobije - BIGportal.ba
Auto-moto Koncepti

Osvojio skupocjeni auto, ali ne može da ga dobije

Dennis Kaler je još u decembru osvojio glavnu nagradu na nacionalnoj lutriji savezne države Džordžije. Prva nagrada je bila 250.000 dolara i novi C8 Corvette Stingray, na američkom tržištu izuzetno tražen supersportski automobil.

Međutim, organizator lutrije nije rezervisao automobil, nego je predvidio da dobitnik nagrade sam bira automobil vrijednosti do 107.000 dolara. Kahler je izabrao plavi model s dodatnim Z51 paketom, a čija je vrijednost 80.465 dolara, što znači da mu treba biti isplaćena i razlika do spomenutog maksimalnog iznosa.

I sad počinju problemi. Izabrane Corvette nema na tržištu jer su svi primjerci za ovu godinu rasprodati. Distributer Five Star Chevrolet se javio i voljan je da nabavi auto, ali uz proviziju od 10.000 dolara.

Kahler je rekao da ga je taj gest razbjesnio jer je i sam radio u autokućama i jako dobro zna kako stvari funkcionišu. Za Corvette Forum izjavio je da im neće dati ni centa.

Na kraju se javilo nekoliko distributera voljnih za saradnju, kao i glavni distributer Chevroleta. Jedini je problem što će na isporuku morati čekati vjerovatno do kraja godine.

(Index.hr)

Danas objavljeno

Čudo neviđeno: Maybach predstavio nesvakidašnji kupe-terenac

Vanja A

Karlos Tavares: „Troškovi elektrifikacije probijaju sve granice“

Vanja A

Sjedište Tesle Motors i zvanično u Teksasu

Vanja A

Ostavite komentar