Osvojila pola miliona evra na lutriji, pa joj se dogodila noćna mora - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Osvojila pola miliona evra na lutriji, pa joj se dogodila noćna mora

Italijanka koja je kupila “greb-greb” srećku u baru u kome se prodaju cigarete, kafa i lutrija u Via Materdei u Napulju, zatražila da joj zaposleni potvrde da je zaista osvojila 500.000 evra.


Starijoj dami je rečeno da vlasnik mora lično da provjeri da li je sve u redu sa listićem.

Vlasnik je uzeo listić i stavio ga u džep, popeo se na svoj skuter i odvezao se u nepoznatom pravcu. Uhapšen je juče na aerodromu u Rimu u pokušaju bjekstva na Kanaraska ostrva.

Postao je najpoznatiji prodavac lutrije u Italiji kada su svi mediji objavili njegov „ludi” plan da napusti Italiju ukravši listić vrijedan 500. 000 evra.

Prije toga je bio samo komšija i prodavac koga je poznavao ceo kvart i za koga su svi govorili da je dobra i pristojna osoba, sve dok nije donio odluku da ukrade lutriju od starije gospođe.

Njegovi podaci prijavljeni su italijanskoj policiji, a blokiran je juče na aerodromu Fjumićino u Rimu kada je pokušao da se ukrca na avion koji je trebalo da poleti za Fuerteventuru.

Međutim, on kod sebe nije imao listić vrijedan pola miliona evra koji je i dokaz da je zaista ukraden od gospođe koja je čitavu priču prijavila karabinijerima. Još nije jasno kako je 57-godišnji Gaetano Skutelaro mislio da može da prođe neopaženo te i da podigne ogromnu količinu novca kada je čitava serija u kojoj je prodat listić od 500.000 evra blokiran.

On je takođe na aerodromu u Rimu dao svoje prave podatke, a listić je nakon toga pronađen u jednoj banci u Latini u kojoj je, opet na svoje pravo ime, otvorio račun, prenosi b92.

Policiji je izjavio da je on žrtva te da je zapravo gospođa od njega ukrala listić. Još jedna, kako navode mediji, briljantna ideja u priči koja od početka nije imala nikakvog smisla.

Administrativna agencija za carinu i monopol, anulirala je vrednost čitave serije kojoj je pripadao dobitni listić, a oduzeo je dozvolu za rad baru u kome se prodavala lutrija.

Starija gospođa koja nije mogla da veruje da je zaista osvojila 500.000 evra, sada mora da poveruje da joj se desila neverovatna stvar zbog koje taj novac možda nikad neće vidjeti.

b92.

Danas objavljeno

Sofija Vergara postaje kraljica kartela

Zeljka

Plejbojeva vila kao sektaški kult – Holi Medison: “Mislile smo da je Hef fin čovek”

Zeljka

Priroda, zelenilo i mir: Romantična njemačka Venecija

Zeljka

Ostavite komentar