Osveta boksera! Pulev objavio razuzdani video novinarke koja ga tuži - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Osveta boksera! Pulev objavio razuzdani video novinarke koja ga tuži

“Imam još ovakvih snimaka”

PRIČA oko poljupca koji je bugarski bokser Kubrat Pulev bez pitanja na kraju intervjua dao novinarki Jenny Sushe daleko je od gotove.

Najprije je u javnost izašla snimka na kojoj je Pulev, ushićen zbog pobjede u borbi s Bogdanom Dinuom, snažno privukao novinarku i poljubio je, a nakon što je snimak izazvao mnoštvo komentara, oglasila se Sushe i najavila da će tužiti sportistu.

“Mogli ste vidjeti snimak kako ljubim voditeljku nakon što sam pobijedio u subotu naveče. Jenny je moja prijateljica, a ja sam bio jako uzbuđen zbog pobjede pa sam je poljubio. Te večeri ona se pridružila meni i mojim prijateljima na slavlju nakon borbe”, rekao je on za Vegas Sports Daily.

Sushe je nakon toga, u društvu Glorije Allred, “najpoznatije advokatice koja se bavi ženskim pravima u Americi”, održala konferenciju za medije, na kojoj je rekla da ju je Pulev uhvatio za stražnjicu, ali nakon intervjua. Osim toga, bokser je od nje tražio da izreže poljubac prije emitovanja jer je znao kako će to izgledati u javnosti, no ona je to odbila.

Ispostavilo se da je Pulev govorio istinu o tome da je nakon poljupca išla partijati s njima. Njegov brat ju je snimio u krilu člana Pulevova tima, a nakon nekoliko sekundi ustala je i komentarisala: “Je*ote, nadam se da tu nema kamera.”

Posted by PULEV SPORT on Saturday, March 30, 2019

“Ta žena nije moj tip, ne bojim se pravnih posljedica. Imam još snimaka i upotrijebiću ih ako će trebati”, rekao je Pulev za njemački Bild.

“Nisam kriv. Tokom karijere dao sam desetine hiljada intervjua, svi znaju da sam pristojan. Ona mi je prišla tokom vaganja i rekla mi da ćemo nakon borbe ići na parti”, dodao je.

Njegov trener Uli Wegner istakao je da je stajao pored njih tokom intervjua te da Pulev ni u jednom trenu nije uhvatio Jenny za stražnjicu.

 

Index

Danas objavljeno

Mama četvorki pokazala koliko joj je trudnoća promijenila tijelo

Zeljka

8 trikova iskusnih domaćica koji će vam olakšati život

Zeljka

Objavljena slika sa snimanja: Kako sada izgledaju glumice serije “Seks i grad”

Zeljka

Ostavite komentar