Osumnjičeni za ubistvo Slaviše Krunića sproveden na saslušanje u tužilaštvo - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Osumnjičeni za ubistvo Slaviše Krunića sproveden na saslušanje u tužilaštvo

Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića i pokušaj ubistva Gorana Ilića je sproveden u Republičko javno tužilaštvo na saslušanje. Kako prenose mediji, Đukanović je vozilom Sudske policije iz KPZ Banjaluka doveden u tužilaštvo gdje će biti saslušan o okolnostima teškog ubistva za koje…

Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića i pokušaj ubistva Gorana Ilića je sproveden u Republičko javno tužilaštvo na saslušanje.

Kako prenose mediji, Đukanović je vozilom Sudske policije iz KPZ Banjaluka doveden u tužilaštvo gdje će biti saslušan o okolnostima teškog ubistva za koje se tereti.

Đukanović, koji je bio u bijegu, prošle sedmice se predao policiji Federacije BiH, tačnije Policijskoj stanici u Ilidži, nakon čega je predat MUP RS.

Okružni sud u Banjaluci odredio mu je jednomjesečni pritvor.

U Kazneno popravnom zavodu Banjaluka gdje se nalazi u zatvoru Žukanović podignute su mjere obezbjeđenja na najviši nivo .

Kako smo prethodnih dana pisali, u obezbjeđenje zatvora uključeni su pripadnici specijalnih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a prema našim saznanjima na tom prostoru primijećen je i veći broj inspektora u civilu, kao i operativaca bezbjednosnih agencija na nivou BiH.

BN TV

Danas objavljeno

Potres kod Siska magnitude 3,5

V.R.

Francuska: Moguće uvođenje i trećeg lokdauna

V.R.

Vlada Ujedinjenih Arapskih Emirata odobrila otvaranje ambasade u Tel Avivu

V.R.

Ostavite komentar