Osumnjičeni za prodaju i iskorištavanje tinejdžerke - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

Osumnjičeni za prodaju i iskorištavanje tinejdžerke

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske podnijeli su Republičkom javnom tužilaštvu izvještaj o otkrivanju krivičnog djela trgovina djecom i krivičnog djela obljuba djeteta mlađeg od 15 godina, rekla je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović. Izvještaji su podneseni protiv lica…

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske podnijeli su Republičkom javnom tužilaštvu izvještaj o otkrivanju krivičnog djela trgovina djecom i krivičnog djela obljuba djeteta mlađeg od 15 godina, rekla je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Izvještaji su podneseni protiv lica čiji su inicijali M.B, A.A. i I.B.

Lica M.B. i A.A. se sumnjiče da su u periodu od 21. decembra 2018. do 12. januara ove godine na području Doboja izvršili krivično djelo trgovina djecom, dok se lice I.B. sumnjiči da je 10. januara na području Visokog izvršio krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina.

Srna nezvanično saznaje da su osumnjičeni M.B. i A.A. u periodu od 21. decembra 2018. do 12. januara ove godine dogovorili prodaju maloljetnice licu I.B. koji ju je iskoristio.

Riječ je o djevojčici koja nema ni 15 godina.

AGENCIJE

Danas objavljeno

Policija na nogama: U banjalučkom naselju u kontejneru pronađen više bombi

M.

U Crnoj Gori uhapšen Slobodan Peković, osumnjičen za ratne zločine u BiH

M.

Zakazan sastanak Beograda i Prištine

M.

Ostavite komentar