9. Septembra 2022.

Osumnjičen da je lažno prijavio krađu 48.600 KM, “ukradena” torbica bila kod njega

Big Portal

Kako saznjemo, on je prije tri dana policiji prijavio da mu je tokom noći iz automobila koji je bio parkiran u dvorišu dok je boravio kod prijatelja, ukradena torbica sa pomenutom količinom novca i dokumentima.

Izvor “Nezavisnih” blizak istrazi rekao je da je policija kod njega pronašla torbicu i dokumenete za koje je prijavio da su ukradeni, ali i 28.000 KM, te se sumnja da nije ni imao količinu novca koju je je prijavio kao ukradenu.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor juče su izvršili kriminalističku obradu lica D.G. iz Laktaša zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje krivičnog djela.

“Policijskoj upravi Prijedor 06.09.2022. godine obratio se D.G. iz Laktaša i prijavio da je u toku noći 05/06.09.2022. godine iz njegovog vozila marke BMW koje je bilo parkirano u ulici Prote Mateje Nenadovića u Prijedoru otuđena torbica u kojoj se nalazio novac u iznosu od 48.600,00 KM i lični dokumenti, čime je počinjeno krivično djelo teška krađa”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je radeći na rasvjetljavanju prijavljenog krivičnog djela, kriminalističkom obradom utvrđeno da je D.G. lažno prijavio da mu je izvršenjem krivičnog djela otuđen novac, iako je znao da se torbica sa ličnim dokumentima i novcem u manjem iznosu od prijavljenog nije nalazila u vozilu.

Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštavu Prijedor protiv D.G. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo .

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare