"Ostajem kandidat za gradonačelnika Banjaluke" - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

“Ostajem kandidat za gradonačelnika Banjaluke”

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draško Stanivuković rekao je da ostaje kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke, naglasivši da prema istraživanjima javnog mnjenja ima najveće šanse da zauzme tu poziciju nakon narednih lokalnih izbora.

“Jasno sam rekao da sam nastrojen da radim za opšte dobro svih Banjalučana. Ako se naredne godine u maju pojavi bilo koji bolji kandidat od mene i bude imao veće šanse, biću spreman da ga podržim. On ne mora biti stranačka ličnost iz redova opozicije, može biti i nestranačka ličnost iz reda nezadovoljnih građana”, rekao je Stanivuković.

Odgovarajući na pitanje da li je u dogovoru sa opozicionim partijama i grupom “Pravda za Davida” odlučio da povuče kandidaturu za gradonačelnika i prepusti je stranačkoj koleginici Jeleni Trivić, Stanivuković je naveo da je riječ o spekulacijama.

“Ideju o tome da Banjaluka bude što bolja upravo sprovodim sa Jelenom Trivić i radim s njom na tome”, rekao je Stanivuković, koji je poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini.

Njegov glavni protivkandidat biće aktuelni gradonačelnik Igor Radojičić iz SNSD-a.

(Agencije)

Danas objavljeno

Sijarto: EU ne bira sredstva, treba da budemo spremni za ozbiljne napade

M.

Prištinska policija: Narednih dana veće prisustvo na sjeveru KiM

M.

Veliki požar u tržnom centru u Pomoskovlju, jedna žrtva

M.

Ostavite komentar