Ljubav i seks Magazin

Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka u svemu se oslanjaju na druge

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

OVIM horoskopskim znakovima izlaz iz svake situacije i rješenje svakog problema leži u drugoj osobi. 

Neki od njih jednostavno nisu voljni učiti i istraživati rješenje problema, dok drugi nemaju dovoljno samopouzdanja i uvijek smatraju kako će neko drugi sve napraviti bolje. 

Osobe rođene u ovim znakovima u svemu se oslanjaju na druge. 

Djevica

Djevice se najviše oslanjaju na druge od svih. Iako su vrlo kritične, one poprilično vjeruju drugim ljudima i zbog nedovoljno vjere u same sebe svaki svoj posao povjeravaju u “sigurne ruke”. 

Lav

Iako oni sebe smatraju najsamostalnijima, najsamouvjerenijima i sve naj naj, neće priznati da u većini slučajeva trebaju pomoć. 

Lavovi se osjećaju vrlo dominantno većinu svog života i neke zadatke koje oni smatraju gubljenjem vremena povjeravaju drugima, a taj broj zadataka ponekad zna poprilično narasti.

Rak

Rakovi jednostavno vole ljude i vole kada su sastavnica svakog dijela njihovog života. Njima je u naravi da traže pomoć čak i kada je ne trebaju samo kako bi nekoga potaknuli da se osjeća potrebnim i korisnim. Oni ne smatraju da time iskorištavaju druge, već da jednostavno surađuju. 

Bik

Uprkos tome što oni sebe smatraju izuzetno nezavisnima, Bikovi su jako zavisne osobe, posebno kada su u pitanju njihovi partneri. Pitaće ih za mišljenje doslovno o svemu, a ponekad će toliko pretjerati da ćete pomisliti da su nesposobni, što zaista nije slučaj.

Danas objavljeno

Sedam manje poznatih činjenica o čokoladi

D

Madona pozirala polugola sa štakom

D

Slamnati šešir – dodatak za posebne i upečatljive ljetne kombinacije

D

Ostavite komentar