Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima su talentovane u svemu - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima su talentovane u svemu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

SIGURNO se i u vašem životu nalazi osoba koju istovremeno mrzite i divite joj se zbog svih njezinih sposobnosti. Ta je osoba najvjerovatnije rođena u jednom od ovih horoskopskih znakova. Oni su multitalentovani, vrijedni i služe kao pravi uzor svima oko njih. Ipak, i oni kao i svi drugi ljudi imaju svojih nedostataka, no razlikuju se po tome što ih skrivaju dok i njih “ne pobijede” odnosno ne usavrše.

Djevica

Djevice su okorjeli perfekcionisti što ih prirodno tjera da svaku vještinu dotjeraju do savršenstva. One su veliki radoholičari i nije im teško potruditi se oko bilo čega, posebno ako imaju pojačanu motivaciju. 

Jarac 

Jarčevi su kraljevi organizacije i nevjerovatni radoholičari. Oni čitav život rade kao nitko drugi što ih izdvaja iz mase i lansira među zvijezde. Oni se ne vole pretjerano hvaliti svojim talentima već puštaju da djela govore više od riječi.

Lav

Lavovi su toliko samouvjereni i snažni da od malena žive s mišljenjem da ne postoji nešto što oni ne mogu. Ono što je takođe sjajno kod njih je činjenica da su uvijek spremni pomoći i drugima što se tiče napretka. Za razliku od Jarčeva, Lavovi vole isticati svoje vrline jer su na njih izuzetno ponosni. 

Danas objavljeno

Jeste li znali zašto lišće mijenja boju na jesen?

Vanja A

Lopovi klonirali glas direktora i odnijeli 35 miliona dolara

Vanja A

Zvijezda hit serije “Squid Game”: Teško je biti slavan, kćerka mi pomaže jer nemam menadžera

Vanja A

Ostavite komentar