4. Juna 2019.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveći glumci

Big Portal

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

POKUŠATE li se sjetiti osobe koja vas je najviše razočarala, ispostaviće se da je vjerovatno rođena u jednom od ovih horoskopskih znakova. Oni se iz dana u dan pretvaraju da su nešto što nisu, a to čine tako vješto da ćete ih teško uloviti u činu. 

Osobe rođene u sljedeća tri horoskopska znaka veliki su glumci i lažni prijatelji. 

Strijelac

Iako će vam se u početku činiti kao da ste pronašli savršenog prijatelja, to se može promijeniti preko noći. Strijelcima svaka osoba koja im ne donosi nove pustolovine u život vrlo brzo dosadi i iako su se u počecima pretvarali da će biti uvijek tu za vas, nemojte se začuditi ako vam okrenu leđa bez objašnjenja. 

Blizanci

Blizanci se neprestano pretvaraju da im je stalo do drugih dok su, u stvarnosti, opsjednuti isključivo samim sobom. Oni mijenjaju prijatelje na redovnoj bazi, a kada im se neko suprotstavi i ukaže na njihovo ponašanje, imaju tendenciju oštro ga izvrijeđati i ismijati. 

Vaga

Vage se trude udovoljiti baš svima. Iako to zvuči sjajno za druge, poklanjanjem pažnje ljudima koje jedva poznaju Vage počinju zanemarivati dugogodišnje prijatelje. One jednostavno žele da ih svi obožavaju i tako gube istinske prijatelje, a zauzvrat dobijaju kratkoročna prijateljstva iz koristi.

Index

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare