Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najstrastvenije se ljube, jeste li među njima? - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najstrastvenije se ljube, jeste li među njima?

Ljubljenje je nešto nevjerovatno lijepo te ističe romantičnu povezanost dvoje ljudi. Međutim, neki to rade bolje od drugih. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka ljube najstrastvenije.

Ovan

Ovan se jednostavno voli ljubiti. Zato su njegovi poljupci puni strasti i zadovoljstva. Osim toga, on ne ljubi „tek tako“, nego od ljubljenja radi pravu umjetnost. Nježno grickanje usne ili strastveni poljupci jezikom – nikad se ne zna što se može od njega očekivati. Stalno nanovo iznenađuje svog partnera poljupcima. Koga jednom ovan zavede, teško se odvoji od njegovih usana.

Rak

Rakovi također spadaju osobe koje najstrastvenije ljube. Voli osobito romantične i senzualne poljupce. Usne su mu meke i nježne. A pri ljubljenju se ne koncentrira isključivo na usne partnera. Naime, rak će obasuti cijelo tijelo partnera poljupcima. Tko bi tome odolio?

Ribe

Ribe su vrlo zaigrane, ali i vrlo oprezne. Međutim, upravo to čini poljupce ribe ekstremno strastvenima. Vole „razmaziti“ partnera usnama te tako pojačavati napetost. Pošto nisu egoistične, brinu se za potrebe i želje partnera te žele da neizmjerno uživa u poljupcima jezikom.

Izvor: Miss7

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar