Osobama rođenima u ovom horoskopskom znaku možete povjeriti sve svoje tajne - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Osobama rođenima u ovom horoskopskom znaku možete povjeriti sve svoje tajne

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

AKO niste sigurni kome možete vjerovati da će čuvati baš sve vaše tajne, možda biste trebali poslušati šta predlažu zvijezde.

Horoskopski znak koji važi kao najpouzdaniji je Bik i astrolozi tvrde da njima možete otkriti i svoje najdublje tajne. 

Pouzdan, stabilan i promišljen, ovaj znak nosi se odlično sa svakom situacijom, što ga čini i savršenim partnerom i prijateljem. 

Osobe rođene u znaku Bika sve u životu rade dobro promišljajući i sa “zrnom soli” u glavi. Bikovi imaju dar odličnog pamćenja i iako nisu zlopamtila, odnosiće se prema vama s oprezom ako im učinite nešto nažao. 

Ipak, kada se jednom vežu za vas i zavole vas, nema toga što ne bi za vas učinili. Za Bika je uspješan odnos ostvaren tek kada stekne potpuno povjerenje u vas i kada mu dokažete da stojite iz svojih riječi. 

On nikada ne igra igrice i stalo mu je do tuđih osjećaja pa od njega možete očekivati potpuno direktno i iskreno mišljenje. Kada utvrdi da vam može vjerovati, Bik će vam se drage volje povjeriti, a vaše će tajne čuvati ako je potrebno i zauvijek. 

Bikovi uvijek ispunjavaju svoja obećanja i sve svoje zadatke, a odnose s bližnjima smatraju ozbiljnima i važnima pa će isto to očekivati i od vas. 

Index

Danas objavljeno

RAZVODI, SMRTI, BOLESTI! OVAKO sada izgledaju zvezde serije BEVERLI HILS!

Zeljka

ROBERT DE NIRO se povrijedio TOKOM SNIMANJA!

Zeljka

Evo kako da vam PETUNIJE raskošno cvjetaju do PRVIH MRAZEVA

Zeljka

Ostavite komentar