"Osmo svjetsko čudo – Šakil O'Nil" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Osmo svjetsko čudo – Šakil O’Nil”

Alan Hjuston, bivši NBA košarkaš, govorio je o brojnim temama u podkastu “Knuckleheads”.

“Knuckleheads” je podkast čiji su autori bivši NBA košarkaši Darijus Majkls i Kventin Ričardson, a u poslednjoj epizodi ugostili su Alana Hjustona.

Alan Hjuston je najbolje momente svoje karijere imao u dresu Njujork Niksa, kada su igrali i NBA finale 1999. godine, a sa univerziteta Tenesi je stigao u Detroit Pistonse.

Autori ili voditelji podkasta, obratili su mu se sa pitanjima o koledž karijeri, kada je odbio da dođe u Kentaki i nisu mogli da preskoče LSU univerzitet i čuvenog Šakila O’Nila.

“Osmo svetsko čudo? Priča sa njim je sledeća, ja nisam došao na LSU već na Lujvil i to zajedno sa Šekom. Ne sećam se ko nas je izveo u grad, ali je bilo prilično ludo. Dobili smo sobe u hotelu i spremali se za grad, pa smo zakucali Šeku na vrata. I prvo što nam je rekao kada je otvorio vrata ‘Ja sam najbolji igrač u ovoj zemlji’. Svaka mu čast, stvarno je bio nešto posebno, a odmah je hteo da nam pokaže da je on veliki igrač. Kada je bio gost jednog čuvenog NCAA trenera on je napravio palačinke i izneo ih na sto, a Šek ih je sve pojeo. Čak je i svo mleko popio. On je bio poseban i hteo je da se zna da je bio poseban”
, ispričao je Alan Hjuston.

Danas objavljeno

Lana Pudar treća na Evropskom prvenstvu

M.

Pešić objasnio zašto Teodosić više nije dio reprezentacije

Vanja A

Rasprodat stadion čeka Zvezdu u Izraelu

Vanja A

Ostavite komentar