19. Novembra 2021.

Osmi putnik će testirati snagu vaših telefona

Big Portal

Feral Interactive je objavio da će Alien: Isolation na iOS i Android platforme stići 16. decembra.

Feral tvrdi da je uspeo da na mobilne uređaje portuje “neverovatne vizuelne prikaze, izuzetnu naraciju i zastrašujuću atmosferu” nagrađivanog naučno-fantastičnog remek dela Creative Assembly studija.

Dodate su prilagodljive kontrole za ekrane osetljive na dodir, a tu je i mogućnost povezivanja eksternog kontrolera/gejmpeda. Igra, koja košta 15 dolara, stiže sa svih sedam DLC-ova.

Radnja igre Alien: Isolation je smeštena 15 godina nakon radnje iza “Osmog putnika” (Alien) – klasičnog naučno-fantastičnog horor filma Ridlija Skota. Igrači su u ulozi inženjerke Amande Ripli, koja pokušava da reši misteriju nestanka svoje majke Elen Ripli.

Creative Assembly je sa ovom igrom napravio odličan posao u repliciranju zastrašujuće atmosfere iz originalnog filma. Perspektiva iz prvog lica doprinosi osećaju nelagode dok pokušavate da izbegnete Aliena.

Ostaje da se vidi da li će Alien: Isolation biti podjednako impresivan na mobilnim uređajima, kao što je to bio na konzolama i PC-u, iako je raniji port za Switch veoma dobro prihvaćen.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare