Oslikani zidovi i vrijedna donacija na Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC RS - BIGportal.ba
PR Oglasi

Oslikani zidovi i vrijedna donacija na Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC RS

Predstavnici kompanije Mladegs Pak i brenda Bonito, povodom 30 godina poslovanja firme, poklonili su Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske vrijednu donaciju. Poklon u vidu potrebnog potrošnog materijal poput plahti, navlaka za jorgane, jastučnica i spavaćica doniran je Kliničkom centru. Važan segment njihove donacije je i oslikavanje prostorija u kojima borave trudnice divnim, ohrabrujućim porukama upućenim majkama.

Iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo poručuju da je tim malim korakom učinjeno mnogo za atmosferu na dva sprata klinike, te da oduševljenje iskazuju kako pacijenti, tako i svi zaposleni na tom odjelu.

„Klinika za ginekologiju i akušerstvo najveća je ustanova takve vrste u Republici Srpskoj, što su predstavnici kompanije Mladegs Pak, ispred njihovog brenda „Bonito“ u više navrata prepoznali, te iskazali svoju humanost i izdvojili svoje vrijeme i novac kako bi pomogli našim pacijentkinjama, prvo u obliku fetalnih monitora, a kasnije i donacijom od 200 posteljina i 200 spavaćica. Posebna radost jeste inicijativa kompanije Mladegs Pak koja podrazumijeva oslikavanje prostorija gdje leže naše porodilje. Još jednom se zahvaljujem, u ime Klinike, te u ime naših pacijentkinja,“ istakla je načelnica Klinike, prof. dr Vesna Ećim Zlojutro.

Slađana Vranješ, pomoćnica generalnog direktora za zdravstvenu njegu UKC RS, istakla je kako će pored materijalne vrijednosti, estetski dio značajno uljepšati boravak na Klinici svim osobama koje su posjetioci njihove ustanove.

Iz kompanije Mladegs Pak poručuju da su majke stub svake porodice, te da jačanjem uloge majke osnažujemo i društvo.

„Već 30 godina brend Bonito sve napore usmjerava ka olakšavanju majčinskog posla, pružajući im svakodnevnu podršku u pripremi ukusnih jela, ali i brojnim aktivnostima usmjerenim ka isticanju njihovog posla koji prečesto prođe neopažen. Majke su zaista naši istinski superheroji koji bez rezerve brinu o svojim najmilijima, te ovom donacijom želimo da im iskažemo zahvalnost i podršku u činjenju najljepšeg i najtežeg posla na svijetu.“, rekao je direktor prodaje kompanije „Mladegs Pak“, Mišo Lambić.

Iz kompanije Mladegs Pak navode da će i ubuduće nastaviti sa društveno odgovornim poslovanjem, posebno kada je u pitanju uloga i položaj majki u društvu.

YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=NVidMSAIUQw

Danas objavljeno

U Banjaluci OTVORENA 28. MOJ MARKET TRGOVINA

Zeljka

Najbolje ponude čuvamo za one najiskusnije: Addiko kredit za penzionere

Zeljka

NOVOSTI IZ BMW SVIJETA

Zeljka

Ostavite komentar