17. Septembra 2021.

Oslić iz rerne

Big Portal

Sastojci:

2 veća oslića

1 kašičica soli

1 kašičica suvog biljnog začina

malo bibera i ruzmarina

1/2 kašičice začinske paprike

oko 100 g kukuruznog brašna

1 kašika pšeničnog brašna

malo ulja

Oslić u vinu - Coolinarika

Priprema:

Ribu očistite i posolite, a foliju malo pouljite da se ne zalijepi. Ribu začinite svim začinima osim paprike (začine možete mijenjati po ukusu). Brašno pomiješajte i stavite začinsku papriku pa uvaljajte ribu stavite svaku u posebnu foliju i zamotajte. Pecite petnaestak minuta na 250 stepeni pa otvorite foliju i još petnaestak minuta na 200 stepeni da porumeni

Nezavisne..

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare