Osam potpuno iskrenih razloga zašto dobri momci teže pronalaze cure - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Osam potpuno iskrenih razloga zašto dobri momci teže pronalaze cure

IAKO žene najčešće tvrde da žele dobrog dečka, poprilično lako se zaljubljuju u one zločeste. Pa, jeste li se ikada zapitali zašto je to tako?

Portal Your Tango izdvojio je čak nekoliko mogućih razloga:

1. Njihova ličnost nije toliko privlačna

Niko ne može cijelo vrijeme biti (pre)dobar. Ako ste prezauzeti time da budete najbolji na svijetu (umjesto da ste jednostavno prirodni), žene će vjerovatno instinktivno pobjeći glavom bez obzira jer im nešto smrdi.

2. Nedostaje im samopoštovanja

Možda će se vašoj partnerki na početku sviđati što može kontrolisati svaki vaš korak, ali čak i to će joj vrlo brzo dosaditi. Ako za svaki svoj korak tražite dopuštenje i odobravanje, uskoro bi se mogla početi osjećati kao da vam je mama, a ne djevojka.

3. Predvidljivi su

Nemojmo se lagati, predvidljivost je dosadna. Većina ljudi ionako previše lako upada u rutinu pa sasvim sigurno ne žele još jednu osobu u životu čiji svaki korak mogu predvidjeti.

4. Zločesti momci su izazov

Žene vole misliti kako će uspjeti promijeniti svog partnera i vratiti ga na pravi put. Iako se to jako rijetko događa, privlači ih izazov.

Ponekad zločeste momke shvataju kao sopstveni projekt i vjeruju da ih, ako od njih stvore savršenog muškarca, oni nikada neće napustiti.

5. Dobri momci ponekad šalju poruku: Slabi smo

U pojedinim slučajevima već na prvi pogled je jasno da dobri momci strahuju od gubitka svoje partnerke. Iako emotivnost nije sama po sebi loša, niko ne želi provesti život uvjeravajući svog partnera da ga iskreno voli i da ga neće napustiti.

6. Odmah pričaju o zajedničkom životu i braku

Ok, ovo može biti poprilično zastrašujuće. Nemojte to raditi na prvom dejtu. Čak ni na desetom. 

7. Zločesti momci su privlačni

Kada je intima u pitanju, neke žene ne maštaju samo o nježnom milovanju. Umjesto toga, u krevetu žele doživjeti pravu vatru, a boje se da s dobricama to neće uspjeti.

8. Dobri momci nisu toliko šarmantni

Jednostavno, igrice zavođenja im ponekad ne leže baš najbolje.

No sve ovo ne znači da se prema svojoj partnerki trebate loše odnositi ili pokušavati biti nešto što niste. Baš kao i u svemu u životu, pronađite zlatnu sredinu i vrlo lako ćete osvojiti ženu o kojoj maštate.

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar