1. Aprila 2021.

„Osam miliona za borbu sa Enganuom? Ni blizu dovoljno…“

Big Portal

Mnogi kao prvog pretendenta na pojas vide slavnog Džona Džonsa, vladara poluteške kategorije UFC, koji je rešio da uprazni mesto prvaka i prebaci se u tešku kategoriju.

Jon Jones

Prvi čovek UFC Dejna Vajt doveo je u ptianje Džonsovu želju da se bori sa Enganuom, koji je brutalno nokautirao Stipu Miočića i preuzeo status šampiona u teškoj kategoriji. Direktor UFC rekao je da će, u slučaju da Džon Džons ne bue želeo da se bori priliku dobiti “Crna Zver” Derik Luis.

Jon Jones

Imao sam sastanak sa advokatom UFC Hanterom i rekao sam mu da je opseg od osam do deset miliona dolara daleko od sume potrebne za borbu sa Enganuom”, napisao je na tviteru Džon Džons.

Godinama se razbijam od rada, trpim povrede, operacije, potrese mozga, najtežu konkurenciju… U jednu stvar sam siguran – svi će želeti da gledaju ovu borbu, a ja sam uveren da je došao dan da se sve muke naplate”, napisao je popularni “Bouns”.

Povodom ovih natpisa oglasio se i Derik Luis.

Sr**e, ja bih se odmah borio za osam miliona dolara.”

Naredna UFC priredba na programu je desetog aprila, a u glavnoj borbi sastaće se Italijan Marvin Vetori i Amerikanac Kevin Holand u duelu srednje kategorije (do 84 kg).

https://twitter.com/francis_ngannou/status/1376620531038871556?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1376620531038871556%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsportklub.rs%2Fborilacki%2Fosam-miliona-za-borbu-sa-enganuom-ni-blizu-dovoljno%2F

SK.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare