1. Jula 2020.

Osam laži o seksu koje vrijede samo u filmovima za odrasle

Big Portal

Svaka žena doživi orgazam svaki put

Netačno. Sasvim je normalno da ne doživite vrhunac tokom svakog seksualnog odnosa. Naposljetku, poenta seksa nije samo u orgazmu. Seksualni odnos takođe je sredstvo zbližavanja partnera u emotivnom smislu, a ne samo fizičkom i on može biti sjajan način intimnog povezivanja i bez orgazma.

Seks mora trajati barem pola sata

I seks na brzaka može biti super. Kada ste odmorni i imate vremena, seks može biti višesatna uživancija, ali trajanje zapravo uopšte nije važno dokle god ste oboje zadovoljni.

Žena je svaki put prije seksa savršeno depilirana

Nemojte dopustiti da dlačice budu prepreka seksu jer u stvarnom životu većina žena nije besprijekorno depilirana i glatka u svakom trenutku. Često se zamaramo dlačicama jer mislimo da ćemo zbog njih biti manje privlačne partneru, ali njima do toga zapravo nije stalo i uglavnom ih neće ni primijetiti.

Misionarska poza je out, bičevi i lanci su in

Eksperimentisanje u krevetu uvijek je dobrodošlo, ali to ne znači da svaki put morate probati nešto novo i biti divlji. Eksperimentima se prepuštajte kada ste za njih raspoloženi, a ne na silu. Ponekad je i dobra stara misionarska poza sve što nam treba.

Dobar seks je jako glasan

(Pre)glasno stenjanje koje čuju i sve vaše komšije nije nužno znak dobrog seksa. Često se radi o dobroj glumi. Kada uživate seksu, slobodno to glasovno “pokažite” partneru, ali nemojte misliti da obavezno morate biti jako glasni i ohrabrivati ga stenjanjem svake sekunde. Radite to prirodno, onda kada osjetite potrebu za tim.

Svaki muškarac s kojim ćete spavati biće obdaren

Kada bismo prosječnu veličinu penisa računali na osnovu porno-filmova, ispalo bi da je većina muškaraca natprosječno obdarena. Naravno, to je mit, isto kao i pretpostavka da je veličina penisa presudna za dobar seks. Žene i te kako znaju da je tehnika ono po čemu se raspoznaju dobri i loši ljubavnici, a stručnjaci tvrde da je povezanost s partnerom puno važniji faktor od veličine penisa.

Seks usred radnog vremena u kancelariji je potpuno prihvatljiv

Ili seks u restoranu, parku, teretani… Strastima se ipak nije primjereno prepuštati na javnim mjestima gdje će vas gotovo sigurno neko vidjeti ili barem čuti.

Oboje ste stalno željni seksa

Brojni su razlozi zbog kojih nekad niste raspoloženi za seksualni odnos i to je potpuno normalno i prirodno. Zato ne brinite ako jedno od vas ili oboje niste spremni za seks u svako doba dana.

(zadovoljna.dnevnik.hr )

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare