"Orlovi" ubjedljivi u prvom pripremnom meču pred Mundobasket - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Orlovi” ubjedljivi u prvom pripremnom meču pred Mundobasket

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je ekipu Borca sa 99:67, u prvom pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo. Čačanska publika je na sjajan način pozdravila naš nacionalni tim i poželela izabranicima Aleksandra Đorđevića uspeh na predstojećem Svetskom prvenstvu. “Orlovi” su odigrali veoma dobar meč i raduje na koji način su započeli pripeme…

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je ekipu Borca sa 99:67, u prvom pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo.

Čačanska publika je na sjajan način pozdravila naš nacionalni tim i poželela izabranicima Aleksandra Đorđevića uspeh na predstojećem Svetskom prvenstvu.

“Orlovi” su odigrali veoma dobar meč i raduje na koji način su započeli pripeme za Mundobasket u Kini.

Najefikasniji u našem sastavu bio je Nemanja Bjelica sa 19 poena, Miroslav Raduljica je postigao 18, dok je Dragan Milosavljević imao deset poena.

Kod Borca se istakao Kočović sa 14 i Majstorović sa osam poena.

Reprezentaciju Srbije za tri dana u Zrenjaninu očekuje pripremna utakmica sa Finskom, dok je desetog avgusta na programu meč s Litvanijom u Beogradskoj dvorani.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima.

Borac: Knežević 8, Alikadić 5, A. Krsmanović, Šušić, Glišović 2, S. Krsmanović 12, Gavrilović, Majstorović 8, Dumić 2, Ćurčić 1, Kočović 14, Koračin, Čarapić 14

Srbija: Teodosić 2 (6 as), Simonović 8, Bjelica 19 (5 sk, 3 as), Lučić 9, Milosavljević 10, Raduljica 18, Birčević 2, Todorović, Micić, Jović 4 (5 as, 5 sk), Avramović 5, Jovanović 2, Marjanović 18 (7 sk)

Danas objavljeno

“Izvinite, pogriješili smo”

Zeljka

Kraj Superlige: Izašli svi Englezi!

Zeljka

Siti se definitivno povukao iz ESL

Zeljka

Ostavite komentar