Orlando Blum oči u oči sa bijelom ajkulom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Orlando Blum oči u oči sa bijelom ajkulom

Orlando Blum je snimljen dok je vozio dasku sa veslom u Malibuu, a onda se iznenada pojavila ajkula.

“Strah je postao moj prijatelj”, rekao je Orlando poslije situacije u kojoj se našao. Glumac je veslao samo nekoliko metara od velike bijele jakule.

Orlando Blum (44) je objavio video kako voz padl u društvu ajkule i odmah je postao hit na društvenim mrežama. Vidjelo ga je 5,3 miliona ljudi na Instagramu.

Fotograf Karlos Gauna bio je sa drugom, glumcem kada je snimljen video u kojem mlada bijela ajkula pravi krugove ispod Orlandovog pada.

Orlando Blum je vozio padl s vjerenicom Keti Peri, s kojom inače ima bebu, a to je radio prilično neustrašivo, jer je bio svjestan da je ajkula ispod njega.

Na sebi je imao samo šorts, a ajkula se približava sve više i više.

“Padl bord (daska) sa velikim bijelim. Kada strah postane tvoj najbolji prijatelj. Hvala što si mi snimio taj trenutak”, napisao je Orlando Blum.

Njegov drug Karlos je prokomentarisao:

“Divan dan čovječe! Imaš odličan snimak s mladom bijelom ajkulom! Drago mi je zbog tebe, to je nešto što nikada nećeš zaboraviti. Veoma smirena ajkula”, napisao je fotograf.

Fotograf je, takođe, podijelio video, a pratioci Orlanda Bluma su se šalili riječima: Da li ti je ajkula pojela drugo veslo?

Video je objavljen upravo poslije njegove ispovijesti da je prije 22 godine doživio nesreću u kojoj zamalo nije poginuo. Orlando Blum je pao sa trećeg sprata 1998. godine, ali je preživio bez posljedica.

(B92.net)

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar