Opšti metež na izboru lepotice: Pobednica završila u bolnici s razbijenom glavom - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Opšti metež na izboru lepotice: Pobednica završila u bolnici s razbijenom glavom

Pušpika de Silva osvojila je titulu “Gospođa Šri Lanke” no par trenutaka posle toga sve se promenilo.

Pobednica najvažnije nagrade za lepotu u Šri Lanki zadobila je povrede glave nakon neverovatnog raspleta događaja na kraju svečanosti. Naime, gledaoci koji su ove nedelje izbor lepote pratili uživo na nacionalnoj televiziji bili su svedoci bizarnog proglašenja pobednice kakvog se ne bi postidele ni trećerazredne romantične komedije.

Foto: Profimedia

Pobednicom je proglašena Pušpika de Silva, koja se tako okitila titulom “Gospođa Šri Lanke”. Međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije, na pozornici se pojavila pobednica izbora iz 2019. godine, uhvatila je mikrofon i poručila kako Pušpika ne može nositi krunu jer je razvedena, a to se kosi s pravilima izbora.

Bivša kraljica lepote Karolina Juri potom je otišla do Pušpike, skinula joj krunu i stavila je na glavu druge takmičarke.

Revoltirana Pušpika se okrenula i demonstrativno napustila pozornicu.

Dan posle objavljeno je kako je Pušpika primljena u bolnicu jer je tvrdila da ima ozlede glave, a patila je i od teške depresije nakon incidenta.

Nakon neželjenog raspleta večeri organizatori su se ipak izvinili posramljenoj pobednici i vratili joj titulu jer su utvrdili kako se od supruga rastala, ne i razvela.

A koliko je ovaj izbor lepote važan u ovoj zemlji možda najbolje govori činjenica da je nedeljni izbor uživo pratila i premijerova supruga.

b92.

Danas objavljeno

Gdje na svijetu možete najlakše da se obogatite?

Vanja A

Neobičan nalaz u Pompeji, pronađeni kornjača i njeno jaje

Vanja A

Suprug za poželjeti: Ovako Dejvid dočekuje Viktoriju s posla

Vanja A

Ostavite komentar