Oprezno s njima: Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka najlakše je iživcirati - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Oprezno s njima: Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka najlakše je iživcirati

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku. AKO vas iz dana u dan iznenađuje određena osoba koja se oko svega može iživcirati, moramo vas obavijestiti da je njezin horoskopski znak u to upleo prste.  Naime, osobe rođene u…

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

AKO vas iz dana u dan iznenađuje određena osoba koja se oko svega može iživcirati, moramo vas obavijestiti da je njezin horoskopski znak u to upleo prste. 

Naime, osobe rođene u sljedeća tri horoskopska znaka poznate su po svome pesimizmu i nagloj naravi, a umiju se iživcirati i zbog najmanjih sitnica. 

Djevica

Ako stvari ne idu tokom kojim je to zamislila jedna Djevica, nastaje sveopšti haos. Naime, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku poznate su po svom perfekcionizmu pa ih svako odstupanje od toga stravično iživcira. Ipak, zbog svoje naravi vrlo brzo i rješavaju novonastali problem i sve ponovno dovode u stanje koje im odgovara. 

Jarac

Kada nije dobro raspoložen, najbolje ga se klonite. O Jarčevom raspoloženju zavisi i njegovo ponašanje jer on jednostavno ne zna sakriti kada mu se nešto pozitivno ili negativno događa u životu. Osobe rođene u znaku Jarca imaju vrlo naglu narav i u afektu su skloni iživcirati se do granice s agresijom. 

Škorpija

Škorpija je poznati hipohondar koji sam sebi dijagnostifikuje razne bolesti i zbog toga je neprestano tmuran i čangrizav. Ako se događa nešto što im nije po volji, Škorpija jasno iskazuju svoje negodovanje, a iz takta ih uspijeva izbaciti i najmanja sitnica. 

Index

Danas objavljeno

Dadilja djece Anđeline Džoli: “Sklona je piću”

Vanja A

Koza upala u kancelariju i ukrala papire

Vanja A

Trudnica se povezala sa skotnom macom lutalicom, pa postale majke u isto vrijeme

Vanja A

Ostavite komentar