Oprah otkrila kako je pronašla životni put: Postavite ovo pitanje pa iskreno odgovorite - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Oprah otkrila kako je pronašla životni put: Postavite ovo pitanje pa iskreno odgovorite

Kad se radi o donošenju velikih odluka koje mijenjaju život, odlučiti se o tome što je zaista najbolje može se činiti gotovo nemogućim. Bez obzira na situaciju, Oprah ima jedan savjet za koji ističe da će vas odvesti na pravi put.

– U prvim godinama televizije često su me ljudi gledali kao na njihovu staratljicu. Neki bi potrošili posljednji dolar na autobusnu kartu da dođu do mene, djeca bi bježala od kuće, zlostavljane žene ostavljale bi svoje muževe i samo bi se pojavile na pragu mog studija, nadajući se da ću im pomoći – prisjetila se Oprah.

Šta ja zapravo želim?

– Zatekla sam se kako pišem ček za čekom i s vremenom to me psihički iscrpilo. Bila sam toliko zaposlena pokušavajući pružiti sve što su drugi trebali, da sam zaboravila – a šta ja trebam. Konačno sam morala stati i razmisliti, jer vjerujem da je jedno od najvažnijih pitanja koje sebi netko može postaviti: šta ja zapravo želim? – priča slavna voditeljica.

Zaključila je da želi pomagati djevojkama i ženama.

– Počela sam shvaćati da, kako bih bila najučinkovitija, moram biti iznimno usredotočena na korištenje svog vremena, svoje brige, svojih resursa i saosjećanja za podizanje generacije hrabrih žena koje posjeduju sebe i znaju svoju snagu. Te godine usredotočenosti naučile su me moćnoj lekciji o prilagođavanju mom unutarnjem glasu koji mi govori – čekaj, ovdje nešto ne štima. Stani i odluči kako dalje, šta želiš – priča Oprah.

Izvor: 24sata.hr

(L. M.)

Danas objavljeno

Incident na koncertu grupe “Guns N’ Roses” – mikrofon u oko

Zeljka

Viva magenta – boja koja će oblikovati godinu pred nama

Zeljka

Naučnici na tragu ključa besmrtnosti: Pomaže im jedna meduzica

Zeljka

Ostavite komentar