Oppo K10 stiže 23. marta, evo šta možemo da očekujemo - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Oppo K10 stiže 23. marta, evo šta možemo da očekujemo

Kompanija Oppo je početkom marta najavila da će njihov dolazeći mobilni telefon, Oppo K10, koristiti Dimensity mobilni čipset iz serije 8000 i tako nagovestila da će ovaj uređaj najverovatnije u sebi imati ili Dimensity 8000 ili Dimensity 8100 SoC. Ovaj čipset namenjen je srednjoj klasi mobilnih telefona i donosi razumnu potrošnju baterije uz performanse dovoljne za neometano svakodnevno korišćenje.

Sada smo dobili još informacija o ovom telefonu, pa znamo kako će izgledati i koji će biti glavni kamera modul.
Ovaj telefon dolazi u dve boje, tirkiznoj i crnoj, a sama kompanija Honor dizajn ovog telefona naziva Glow Design. Naime, telefon je konstruisan od sjajnih i mat detalja kako bi pružio udobniji osećaj u ruci.


Sa prednje strane telefona očekuje se punch hole kamera modul, dok će glavni sistem kamera imati senzor od 50MP. Od onoga što se može još videti na fotografijama, tu je USB-C port na donjoj ivici telefona, kao i zvučnik, mikrofon, i 3.5mm ulaz za slušalice, piše GSM Arena.

Očekujemo da će se pojaviti još neke informacije o ovom telefonu do njegovog objavljivanja za malo više od nedelju dana. Do tada, sve ovo liči na jedan standardan uređaj srednje klase.

Danas objavljeno

Samsung Galaxy S23 Ultra puka kopija prethodnika

Vanja A

Najbolji ekran među telefonima ima novi iPhone

Vanja A

Dve indie igre besplatne na Epic, retro strategija na GOG

Vanja A

Ostavite komentar