Opet na udaru kritika: Poznati kuvar prekršio mjere samoizolacije - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Opet na udaru kritika: Poznati kuvar prekršio mjere samoizolacije

Nakon bujice komentara koje su usledile nakon što je usred pandemije otpustio 500 radnika, Gordona Remzija sada kritikuju jer je prekršio mere samoizolacije.

On je napustio London i svoju kuću vrednu 4,4 miliona funti kako bi sa svoje četvoro dece i suprugom Tanom proveo samoizolaciju u svom drugom domu u Kornvolu.

Šefa ovog puta kritikuju stanovnici Kornvola, koji su zabrinuti da Remzi dovodi lokalne ljude u opasnost jer putuje iz grada u selo tokom pandemije, plašeći se da bi virus mogao da donese iz Londona, navodi Independent.

“Pravila su jasna, a pravilo se odnosi čak i na slavne kuvare“, samo je jedan od mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

Kritike protiv Remzija usledile su nakon što su zastupnici na jugozapadu Engleske upozorili da ne treba putovati zbog opasnosti širenja virusa, te su naveli da će turizam dodatno opteretiti njihov zdravstveni sistem.

Prošlog meseca poslanik Stiv Dabl zamolio je turiste da ne dolaze u područje Kornvola u narednim nedeljama, a na društvenim mrežama je napisao “Imamo dovoljno stvari koje nas brinu u ovom trenutku, nisu nam potrebni ljudi koji dolaze na odmor koji možda imaju virus”.

Danas objavljeno

David Beckham je tata za primjer: Nježan i pun razumijevanja prema djeci

Vanja A

Al se dobro jede: 10 najjeftinijih gradova u Evropi

Vanja A

Kejt Apton u donjem vešu: “Osjećam se tako seksipilno”

Vanja A

Ostavite komentar