7. Marta 2021.

Opel Zafira Life Crosscamp Lite

Big Portal

Kamper u Nemačkoj košta najmanje 44.499 evra, a dolazi s kuhinjom, policama, sudoperom i još mnogo toga.

Modifikacije potpisuje nemačka kompanija Crosscamp, a pored plinskog kuvala tu je prostor za plinsku bocu, bateriju koja napaja prostor za život, kao i prostor za odlaganje potrepština pored zadnjih kliznih vrata na vozačevoj strani, koji takođe može da se postavi u zadnji deo kampera.

Na raspolaganju je i mali frižider zapremine 13 litara koji može da stane između prednjih sedišta, klupa koja se nalazi iza pomenutih prednjih sedišta može da se pretvori u krevet dimenzija 200×140 cm, a tu su još dva kreveta dimenzija 120×200 cm. Kreveti se mogu smestiti ispod krova, koji inače nudi mogućnost podizanja. Opelov novi kamper se može naručiti i sa sedam sedišta.

Kamper je bogato opremjen sigurnosnom opremom u koju spadaju sistem držanja vozila u traci, sistem pomoći pri kretanju uzbrdo, sistem upozorenja na sudar, sistem autoomatskog kočenja u hitnim situacijama, sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova i poluadaptivni tempomat. Infotainment sistem podržava povezivanje sa smartphoneom, a kamper je opremljen i dvozonskom klimom. Prednja sedišta imaju grejače.

Kupci opciono mogu da dobiju i 360 kameru za promoć pri kretanju unazad, Park Pilot napred i pozadi, sistem upozorenja na vozilo u slepom uglu, IntelliGrip kontrolu trakcije, HUD displej i OpelConnect sistem.

Izvor:Klix.ba
Foto: Opel / Crosscamp

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare