Opel Combo Life dobio N1 verziju - BIGportal.ba
Auto-moto Koncepti

Opel Combo Life dobio N1 verziju

Opelov multifunkcionalni automobil od sada je dostupan i u N1 varijanti svim pravnim licima koja imaju pravo na povrat poreza na dodatu vrednost.

Peta generacija modela Combo debitovala je u Srbiji 2018. godine, a sada je Opel kupcima ponudio i verziju sa N1 homologacijom. Na taj način, putnička opcija Combo Life sa 5 sedišta ima tretman lakog komercijalnog vozila.

To znači da preduzetnici i preduzeća mogu da ga nabave uz povrat PDV-a.

Combo Life N1 ima pet sedišta i tovarni prostor od 0,9 do 2,5 m3, što ga čini prilagodljivim i funkcionalnim vozilom.

Vozilo je opremljeno tehnologijama i sistemima pomoći vozaču, poznatim iz C i SUV segmenta, poput upozorenja na pospanost vozača, automatskog kočenja u hitnim situacijama sa prepoznavanjem pešaka, zadnje kamere koja iz ptičje perspektive pokriva 180°, “head-up” displeja, IntelliGrip sistema.

Tu je i automatski tempomat koji prilagođava brzinu vozila u odnosu na vozilo ispred, ukoliko je to potrebno, a Opel Eye prednja kamera, poznata iz Opelovih modela Astra, Corsa i Mokka X, procesuira različite podatke, formirajući na taj način bazu podataka za sisteme vozačke asistencije, kao što su prepoznavanje saobraćajnih znakova i asistencija pri održavanju vozne trake.

Combo Life takođe ima u ponudi multimedijalne sisteme dijagonale do 8 inča, sa Apple CarPlay i Android Auto funkcijama za povezivanje smartfon uređaja.

Opel Combo Life N1 je dostupan po ceni od 14.630 evra bez PDV-a.

Danas objavljeno

Da li će ovako izgledati serijski VW ID. Buzz?

Vanja A

Kineska ekskluziva: Volkswagen Lamando L

Vanja A

Gradovi nemaju pravo da progone Euro 6 automobile

Vanja A

Ostavite komentar