Opasno zavodljivo i beskrajno ženstveno: Megan Fox drastično promijenila frizuru - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Opasno zavodljivo i beskrajno ženstveno: Megan Fox drastično promijenila frizuru

Ako ste ikada gledajući se u ogledalo pomislili kako bi možda bila dobra ideja odrezati šiške, sada je savršen trenutak za takav potez jer svakodnevno gledamo na primjeru mnogih slavnih ljepotica kako je u pitanju najčešće promjena nabolje, a lista onih koje se odlučuju na šiške sve je duža.

 Megan Fox je posljednja u nizu koja nam je pokazala kako teško da postoji ženstvenije i profinjenije osvježenje imidža od ovoga, bilo da su u pitanju prave ili tek clip-on šiške.

Meganin frizer Dimitris Giannetos objavio je na Instagramu fotografiju nove frizure svoje klijentice na kojoj je možemo vidjeti s visokom punđom i gustim šiškama koje su blago isfenirane u stranu dok joj valoviti uvojci nježno uokviruju lice. Iako je ovu frizuru do savršenstva vjerovatno dovodio satima, krajnji je rezultat frizura koja djeluje iznimno prirodno, ženstveno i profinjeno i zahvaljujući kojoj Megan djeluje nekoliko godina mlađe.

Inače, ovo nije prvi put da se Megan poigrava sa šiškama. Nosila je umjetne miko šiške i na Met Gali 2021., a Andrew Fitzsimons, frizer zaslužan za to izdanje rekao je kako je izgled inspiriran pin-up ikonom Bettie Page. ‘Oduvijek sam želio na Megan izvesti pin-up referencu pa sam, kad sam vidio ovu haljinu, odmah pomislio da bi kosa trebala biti maknuta s njezina lica i zaglađena’, napisao je na svom Instagramu te dodao: ‘Da bih dodao pin-up vibru, odlučio sam se za moderne super tupe šiške inspirirane legendarnim stilom Bettie Page.’ Mora se priznati da joj i jedne i druge fantastično stoje i da, momentalno smo i sami poželjeli šiške.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Danas objavljeno

Incident na koncertu grupe “Guns N’ Roses” – mikrofon u oko

Zeljka

Viva magenta – boja koja će oblikovati godinu pred nama

Zeljka

Naučnici na tragu ključa besmrtnosti: Pomaže im jedna meduzica

Zeljka

Ostavite komentar